Автор
Woman.bg

Влюбена съм безумно, но той ме иска само за секс

Не съм от жените, след които мъжете се обръщат. Не съм дебела, но имам едър кокъл и не се чувствам добре в тялото си. Нито един мъж не бе ме забелязвал и не е идвал при мен с идеята да ми предложи нещо по-сериозно. До вечерта, в която срещнах Него. Това пише една 22-годишна жена до известен сайт и моли за съвет специалистите.

Ето я и историята, която разказва...
Видяхме се в нощен клуб и изтанцувахме един много страстен танц заедно. Той е на 25. Аз съм на 22.

Той спомена, че не е по връзките... Това малко ме притесни, но сякаш не му обърнах сериозно внимание. Бях във вихъра на страстта. След танците отидохме до колата му и правихме невероятен секс.

После той каза, че е срещнал друга и отиде при нея. Почувствах се ужасно. Като употребена носна кърпичка, която са захвърлили. Страдах страшно. Приятелите ми ме посъветваха да го забравя. Те не го харесват.

Шест месеца по-късно ми написа съобщение, че е приключил с другата и ме иска обратно. Но само като приятелка за секс. Толкова много го исках, че не можах да му откажа...

Приятелите ми бяха страшно ядосани. Казаха ми, че трябва да се уважавам повече. Че тази връзка, ако въобще може да се нарече така, не е добра за мен. Знам, но не мога да спра да го виждам.

Той сякаш се срамува от начина, по който изглеждам. Когато сме с приятели и той е в същото заведение, се прави, че не ме вижда, дори не ме поздравява.

Какво да правя?, пита 22-годишната М.В. А отговорът е повече от ясен.

Мило момиче, това не е любов. Ти правиш секс с един мъж-консуматор, който не се интересува от теб като личност, не се интересува от теб като жена. Не се интересува, че е наранил и наранява чувствата ти, душата ти. Просто го зарежи. Заслужаваш много повече. А докато си в тази ужасно токсична "връзка", няма да можеш да забележиш истинската любов, няма да можеш да я посрещнеш. Повярвай на приятелите си, защото те виждат този мъж в много по-ясна светлина от теб.

Всеки от нас трябва да уважава себе си, чувствата си, потребностите си, нуждата от любов. Погледни истината в очите и сложи край на вижданията ви. И започни на чисто.