Джей Ло се върна при Бен Афлек, Алекс Родригес е бесен

Джей Ло разби на пух и прах годежа с Алекс Родригес и след 4-годишна любов реши да продължи напред сама. За изненадващата раздяла се завъртяха безброй слухове, включително и че причина за разрива на отношенията им са многократните изневери на Алекс, с които Дженифър така и не успяла да се примири.

Говори се, че Родригес прави всичко възможно да спечели латинодивата отново, но явно тя е твърдо решена да не му дава повече шансове. За сметка на това обаче направи нещо доста изненадващо и се събра с една от старите си любови, а именно Бен Афлек, за когото някога бе сгодена.

Джей Ло и актьорът бяха забелязани заедно преди повече от седмица на концерта VAX live, а след това папараци ги "хванаха" на почивка. По всичко личи, че любовта им е заживяла втори живот, но какво ли мисли Алекс Родригес за това?

Според източници спортистът е меко казано шокиран от факта, че бившата му любима е решила да започне връзка толкова бързо след раздялата им, при това с една от предишните ѝ половинки. Въпреки че съвсем не е бил годеник-мечта, Алекс все пак се надявал, че ще успее да изглади отношенията си с Дженифър и бил убеден, че двамата отново ще се съберат. Но отношенията ѝ с Бен Афлек напълно разбили тези негови надежди.

В момента Джей Ло е решила да даде шанс на актьора, с когото се раздели преди цели 17 години. Припомняме ви, че двамата отмениха сватбата си буквално три дни преди големия ден, а причината бе "твърде засиленото внимание от медиите". Няколко месеца по-късно те се разделиха окончателно, като латинодивата определя Бен Афлек като първия мъж, който ѝ е разбил сърцето. Дали този път ще е по-различно?

Четете още: Алекс Петканова заведе малкия Габи на море. Абе къде е татко Дани?