За разрушаването на един брак са нужни двама, не го забравяй!

Няма лесна раздяла, няма безболезнен развод. Независимо дали любовта ви е продължила седмици, месеци или години, никога не е леко да кажеш „Край“.

Факт е, че някои раздели са по-сложни от други, но винаги е тъжно, когато една любов си отива. Без значение кой, защо и как е сложил точката, ако и ви минавате през нещо подобно, трябва да знаете, че не сте сами. Разводите в днешно време са често срещано явление, а с оглед на извънредното положение, има много предполжения, че двойките масово ще пожелаят да се разделят. Днес решихме да ви подадем ръка на тези, които се намират в труден момент от любовта и скърбят за отминалите чувства. Ето какво казват някои звезди, които вече са преминали през ада на развода:

„Не избягах от чувствата си. Позволих си да плача. Позволих си да скърбя“, Джена Дюън за развода си с Чанинг Тейтъм.



„За всеки от нас идва момент, в който трябва да си тръгне. Ще разберете, когато този момент е настъпил при вас. Когато вече си направил всичко по силите си и сега трябва просто да се откачиш и да се справиш с тежките чувства. Да се изправиш лице в лице срещу страха и да разбереш какво е да изгубиш контрол над себе си. Налага ти се да поемеш повече отговорности и да освободиш човека, когото си обичал. А също така да освободиш и себе си“, писателката Мелъди Бийти.

„Дори след най-трагичната смърт, най-лошия развод и най-болезнената раздяла, раните успяват да се излекуват с времето“, писателката

„Разводът е трудно, болезнено и сложно нещо, през което човек трябва да мине. Точно това направих и аз“, Шарън Стоун.



„Всичко, което сме очаквали да ни се случи с един човек в продължение на цял живот, може да ни се случи с друг за един миг“, писателката Стефани Клайн.

„Разводът е като ампутация: Оцеляваш, но в крайна сметка си загубил нещо“, Маргарет Атууд.

„Всеки път, когато зарязвам мъж, къщата му остава за мен“, Жа Жа Габор.

„За танца и за брака трябват двама. В момента сърцето ми е наранено и винаги е по-лесно да се отдадеш на тъгата. Но знам, че с времето ще имам много по-ясна перспектива и обяснение за това защо се стигна до развод“, Дженифър Гарнър.

„Ще се омъжа отново, само ако намеря мъж, който има 15 млн. и ще подпише споразумение, в което половината ще останат за мен и ми гарантира, че до 1 година ще е мъртъв“, Бет Дейвис.

„Докато бях омъжена, не живеех за себе си. Подхранвах само жизнеността на съпруга си“, Скарлет Йохансон.



„Разбитото сърце е загуба. Разводът е просто парче хартия“, Тайлър Дженкинс Рийд.

„Животът ми се основаваше на старанието ми да бъда всичко за всички около мен. Просто не можех да продължавам повече така“, Гуинет Полтроу.

„Нужни са двама, за да бъде разрушен един брак“, Маргарет Трюдо.

Четете още: Как да превърнете карантината в най-романтичното преживяване в живота си?