Новината, че слагат край на връзката си след 16-годишен романс, която Лиса Бонет и Джейсън Момоа съобщиха наскоро, изненада всички. Най-разочаровани и озадачени от разрива на любимата им звездна двойка останаха феновете им.

„Защо?“, е въпросът, който най-много тормози почитателите им и който те не спират да си задават през последните няколко дни.

След като се поразровихме из нета, открихме, че решението, което 54-годишната бивша съпруга на Лени Кравиц и нейният вече бивш любим - 42-годишният холивудски ас, е взето по-рано, отколкото смятахме.

В интервю на Лиса, което актрисата дава през декември за Interview Magazine, тя открито излива съкровени мисли за случващото се около нея. Ето и няколко любопитни цитата от този разговор, които хвърлят най-ярка светлина върху случващото се в нейния вътрешен свят.



„В момента се уча да бъда истинска, да бъда нова версия на самата себе си, да приема поканата на вселената да се оставя на течението на неизвестността. Елиминирахме всички вредни и излишни неща около нас, така че е време да пуснем корените си около нашите истински дълбоки ценности.“

„Колкото по-спокойни сме, толкова по-лесно е да открием правилното решението в тези тревожни времена.“

„Времената се променят и това го усещаме всички ние. Ако някой не е на това мнение, той живее в заблуда. Колкото повече се опитваш да живееш в лъжа, толкова повече ще страдаш. Всичко се руши. Промяната трябва да се случи вътре в нас.“

И ако трябва да обобщим - факт е, че през последните две години двойката не се е повявявала нито веднъж заедно на червения килим. Последната им публична изява е от февруари 2020 година. От тогава до днес актьорът присъства на събития сам или в компанията на двете си деца.

Четете още: Сърцето на Джейсън Мoмоа е свободно - с Лиса Боне се разделят!