Автор
Woman.bg

Защо все повече мъже се влюбват в по-възрастни и успели жени?

Кой казва, че силните жени не са секси в очите на мъжете? Кой казва, че младите момчета не си падат по по-възрастни от тях жени? В днешно време съвсем спокойно може да се каже, че господата са променили възгледите си относно това каква трябва да бъде дамата до тях. Всъщност, много от тях не държат тя да бъде по-слаба и ранима. Напротив – има много примери в подкрепа на теорията, че съвременните мъже обожават силните и успели жени, които ги водят с няколко (в доста случаи немалко) години.

По света много звездни дами показаха подчертания си вкус към далеч по-младите от тях момчета. Сред тях са Памела Андерсън, Деми Мур, Дженифър Лопес, Бриджит Макрон...сигурно ще можем да се сетим и за още примери. Но нека се съсредоточим върху нашите географски ширини. Има 3 жени, които решиха да се обвържат с мъже, които определено имат да ги догонват на години. Да видим кои са те:

Глория

View post on Instagram
 


Още в началото на лятото в медиите гръмна новината, че Глория се хвали с младо гадже. Самата певица сподели няколко фотоса с изгората си в социалните мрежи, което е голямо изключение за нея. Все пак, тя е сред звездите, които упорито крият личния си живот. Както се забелязва от публикациите на Глория, тя и младокът често си организират екзотични почивки и се носят безметежно на крилете на любовта.

Жени Калканджиева



Жени Калканджиева и любимият ѝ Тачо са емблематична двойка в българския шоубизнес. И макар разликата в годините им да е голяма, любовта им издържа на редица изпитания. Двамата успяват да създадат и семейство, а отношенията им не спират да бъдат интересна тема за медиите и до днес.

Луна

Връзката на Луна и младият ѝ партньор е съвсем, съвсем нова. Поне за медиите. За изгората на певицата е известно, че е на 26 г. и първоначално той е бил просто нейн бодигард. От скоро Луна редовно се хвали с младото си гадже и със стегнатото му тяло. Очевидно звездната дама най-накрая е срещнала любовта, която е търсела дълго време и сега изглежда истински щастлива.

Четете още: Топ 5 женски грехове, които мъжете мразят