Защо все повече мъже се влюбват в по-възрастни и успели жени?

10 ноември 2019 | 09:00
6491
7
снимки: Instagram, Facebook
7

Кой казва, че силните жени не са секси в очите на мъжете? Кой казва, че младите момчета не си падат по по-възрастни от тях жени? В днешно време съвсем спокойно може да се каже, че господата са променили възгледите си относно това каква трябва да бъде дамата до тях. Всъщност, много от тях не държат тя да бъде по-слаба и ранима. Напротив – има много примери в подкрепа на теорията, че съвременните мъже обожават силните и успели жени, които ги водят с няколко (в доста случаи немалко) години.

По света много звездни дами показаха подчертания си вкус към далеч по-младите от тях момчета. Сред тях са Памела Андерсън, Деми Мур, Дженифър Лопес, Бриджит Макрон...сигурно ще можем да се сетим и за още примери. Но нека се съсредоточим върху нашите географски ширини. Има 3 жени, които решиха да се обвържат с мъже, които определено имат да ги догонват на години. Да видим кои са те:

Глория


Още в началото на лятото в медиите гръмна новината, че Глория се хвали с младо гадже. Самата певица сподели няколко фотоса с изгората си в социалните мрежи, което е голямо изключение за нея. Все пак, тя е сред звездите, които упорито крият личния си живот. Както се забелязва от публикациите на Глория, тя и младокът често си организират екзотични почивки и се носят безметежно на крилете на любовта.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева, Тачо

Жени Калканджиева и любимият ѝ Тачо са емблематична двойка в българския шоубизнес. И макар разликата в годините им да е голяма, любовта им издържа на редица изпитания. Двамата успяват да създадат и семейство, а отношенията им не спират да бъдат интересна тема за медиите и до днес.Луна

Връзката на Луна и младият ѝ партньор е съвсем, съвсем нова. Поне за медиите. За изгората на певицата е известно, че е на 26 г. и първоначално той е бил просто нейн бодигард. От скоро Луна редовно се хвали с младото си гадже и със стегнатото му тяло. Очевидно звездната дама най-накрая е срещнала любовта, която е търсела дълго време и сега изглежда истински щастлива.

Четете още: Топ 5 женски грехове, които мъжете мразят

Още по темата

Коментари

7 111
  14 ноември 2019 | 16:10 отговор
 

Защото са мамини синчета...

 
6
  12 ноември 2019 | 10:57 отговор
 

 
5
  12 ноември 2019 | 10:28 отговор
 

 
4 ...
  12 ноември 2019 | 08:48 отговор
 

Според мен въпросът трябва да е е защо възрастни жени се влюбват в момчета.

 
 
...
12 ноември 2019 | 12:57

Ее да ...те може да проститути и е ок.Жените са виновни пак,нали?Доста удобно за пореден път.

3 ...
  11 ноември 2019 | 20:52 отговор
 

Защото ги мързи да бацат и им трябват джобни?

 
2
  10 ноември 2019 | 16:26 отговор
 

"Кой казва, че силните жени не са секси в очите на мъжете?" Всички психолози - мъже, жени, лайф-коучове и прочие. Такива жени привличат някои мъже, но определен тип мъже - тези с малко мъжка енергия в тях. И една такава жена не че е привлечена от такъв мъж, но понеже алфа-мъжкарите никога не биха я погледнали или изтърпели, не й остава друг избор освен да се хване с един такъв мекушав, слаб, слабоволев мъж, когото ще презира, просто защото той е единственият, който би я изтърпял, който е склонен да я остави да води, който иска някой да поема инициативата вместо него. И да - по финансови причини също. Животът стана много труден и много мъже, които открай време завиждат на жените за ролята им, в която някой ги покровителства, глези, защитава и се грижи за тях, решиха докато плюят по същите тези жени, те самите да се пробват да живеят така.

 
 
10 ноември 2019 | 18:38

Зависи, какво точно разбирате под силна жена. Мъже, които са самоуверени, не се притесняват от самоуверени жени, които се справят добре с живота. Това не изключва тези жени да бъдат нежни, грижовни и женствени.

 
11 ноември 2019 | 01:51

Силна по женски, със силна женственост е едно, а силна по мъжки, успяваща в мъжка професия или в такава, конкурираща се с мъжете, т.е. развиваща мъжки качества, властна, доминантна, агресивна, пробивна.... такива жени успелите мъже не харесват.

 
11 ноември 2019 | 01:55

Почти винаги изключва - да. Защото е почти невъзможно една жена да развива мъжките си качества и същевременно да развива женската си природа. Те, както знаем, са противоположни, за да могат да се допълват взаимно. Не може хем да си слаба, нежна, придобиваща формата на съда така да се каже, като водата, адаптираща се, нагаждаща се, което става бъдейки интуитивна и същевременно да си дръзка, нахакана, агресивна, пробивна, властна и доминантна. Не става. Човек не може да е едновременно две противоположни неща. На много малко жени се удава да намерят такава ниша, в която хем да са успешни без да им се налага да развиват твърде мъжкото в себе си, хем да умеят когато се върнат у дома, да превключат. Единици на милиони.

 
11 ноември 2019 | 07:53

Оф, явно сте жена, която иска да бъде издържана от състоятелен мъж и сте готова да извадите от 9 кладена вода, само и само, да обясните, че така трябва да бъде. А иначе силен, не означава, непременно агресивен и доминантен. Нежна, не означава непременно слаба.

 
11 ноември 2019 | 20:56

Оф,а вие изглежда сте жена,която иска да пере,чисти,готви,мие и ражда,докато мъж и гледа на дивана футбол... Егати криворазбаната чест имате,че некой ви пляска с ръчици,че се издържате сама и лишавате мъжа от природните му функции,като ги превръщате в откровени педали.Браво,нема що...

 
15 ноември 2019 | 14:06

Ахаха, е как успяхте да асоциирате силна жена с жена, която пере, готви, чисти и ражда, докато мъжът и лежи на дивана. Доста странни разбирания имате.

1
  10 ноември 2019 | 12:19 отговор
 

Най-вече поради финансови причини.

 

Добави Коментар

Най-четени