Автор
Ивелина Йорданова

8 неща, които да направите за 8 часа


Всички винаги много бързаме: за работа, за онази важна среща, за да оставим детето в детската градина, за да напазаруваме и да сготвим бързо вкъщи. Времето ни неусетно минава ден след ден, но ако имахте 8 часа, какво бихте направили с тях? Ето нашите 8 предложения!

За 8 часа:

1. Ще се наспите – всеки си мечтае за един (много!) хубав сън;
2. Ще направите пълно есенно почистване на дома – Да, дори и кухненските шкафове този път;
3. Ще се натоварите в колата и ще си направите малка еднодневна разходка до някой от близките градове;
4. Ще изкарате един пълен работен ден – но да бъдем честни, има и по-забавни неща, които можете да правите за 8 часа;


5. Ще прелетите Атлантическия океан;
6. Ще се обиколите трите етажа на магазина, за да обновите гардероба си от новите ни колекции, ще вечеряте и ще гледате филм в мола, докато децата се забавляват в детския център или кучето ви се наслаждава на СПА ден в зоо центъра;
7. Ще изпечете най-вкусната торта и ще я споделите със семейството си на уютна домашна вечеря;
8. Ще се погрижите невидимо за себе си докато вършите всички тези неща с 8 HOUR крема на Elizabeth Arden!

А това не е просто крем, а Кремът! Той присъства вече над 70 години на пазара и може би е най-награждаваният козметичен продукт в историята.


Легендата започва през 1930 г., когато Елизабет Арден създава крем, с който да лекува охлузванията на любимите си коне. Когато нейна клиентка използва крема, за да успокои обеленото коляно на сина си. Само за 8 часа кожата е възстановена. Така се ражда и името на този легендарен продукт.


Eight Hour® Cream е мултифункционален и подходящ за всеки човек, на всяка възраст във всяка ситуация. Дори казват, че в западните държави той се предава от поколение на поколение. Ефикасността му се дължи на комбинацията от вазелин, успокояваща бета-хидрокси (която тогава за първи път се използва в козметиката) и витамин Е. Формулата му остава непроменена до днес.


Превърнал се в емблема, не само заради свойството да успокоява наранявания и изгаряния по кожата или напукани устни, но и да лекува загрубявания на лактите и мазоли. Той е и тайното оръжие на гримьорите по целия свят за блясъка на краката, устните и миглите. Всъщност, той има безкрайно много приложения и е любим продукт на звездите.


Ако вече не сте се убедили в доказаните му качества, тогава ви предлагаме да прочетете и нашите 8 предложения как да използвате мултифункционалния крем в ежедневието си, а междувременно през този месец ще можете да го закупите с -30% отстъпка от магазин notosgalleries, Sofia Ring Mall. Останалите продукти от линията също са част от намалението, а при покупка на 2 от тях, любезните консултанти ще ви дадат и подарък с топ продуктите на марката!

Автор: Ивелина Йорданова - ИВ