Време е да извадя спестяванията - в първите дни от септември има такива намаления, че само като видя цените и една топла сълза се появява в очите ми.
И съвсем извън шегата - сега е перфектното време за нискобюджетен шопинг. Като за един перфектен завършек на лятото решавам, че заслужавам да си купя няколко съкровища, защото напоследък съм повече от добро момиче. Всъщност, нямах намерение да пазарувам, но щом видях този надпис в notosgalleries... решението беше взето.



Истината е, че цяло лято си мечтая за нова чанта Fornarina - така че този път нямам никакво намерение да пропусна възможността най-после да я купя и да я поставя на закачалката за безценни красоти в гардероба.



И макар новите колекции на брандовете вече да са пристигнали, в notosgalleries все още има страхотни съкровища с етикет пролет-лято 2017-а, които са на повече от добри цени.
А истината е, че през последните няколко години марките все по-рядко залагат на строго сезонни облекла и аксесоари. Като изключим сламените чанти и ефирните роклички за плажа, почти няма дреха, която да не можем да носим както през лятото, така и през зимата, разбира се, в подходяща комбинация според времето навън. И все пак - няма нищо по-секси от дебело палто, под което се подава летен копринен потник с тънка презрамка, нали? Ето, значи сега е идеалното време да си купя нещо скъпо, на добра цена.

Да си призная - влюбена съм в обувките, което вече е индикация, че есенния шопинг ще се отрази на кредитната ми карта. Пагубно. Но пък в notosgalleries има страхотно намаление на Versace 19.69 -40% за първия артикул и -50% за втория артикул с равна или по-ниска цена! Знаете, че хубавите обувки ни отвеждат на хубави места, така че ако искате да попълните скъпоценната си колекция с пантофки, достойни за някоя префинена царска дъщеря, сега е момента.


И макар много от вас да смятат, че летните намаления важат само за бански костюми и плажни стоки, то в когато SEASONAL #CLEARANCE манията завладее един мултибранд магазин, това не е точно така. С усмивка минавам покрай щанда на Levi's и меря няколко чифта джинси и едно яке на страхотна цена ( офертата -40% за първия артикул и -50% за втория с равна или по-ниска цена важи и тук ).


Имам си и няколко любими бижута от Tantrend, които си набелязах още през лятото и май сега е момента да се сдобия с тях. Няма да ви казвам какво си купих, за да не ви дразня - беше последното в магазина :)



Като за финал минавам да видя какво е положението на щендера с любимите ми дрехи на KENDALL + KYLIE. Тук замлъквам - има наистина страхотни неща с огромни намаления... И да не мислите, че не пробвах няколко рокли? Разбира се, че влетях в пробната с няколко неща на бранда, който е ексклузивно представен в notosgalleries.


Добре, съвсем накрая ще си призная - залепих се за чантите на Ralph Lauren и не смятам да мръдна от тях, докато не си купя една. Намалението е почти наполовина, което си е направо страхотно.
Светът изглежда като едно по-хубаво място, когато имаш нова чанта, нали?