Лятната ти почивка сигурно вече е минала. Сега стоиш вкъщи или в офиса, гледаш към вече мътното небе и си мислиш, колко бързо мина лятото и как вече се усеща първият полъх на есента.
И аз съм като теб.
Мисля си колко ми е трудно да се отърся от спомените за пясък между пръстите на краката ми, коктейл в ръката ми и парещи слънчеви лъчи по цялата ми кожа. Ето там искам да се върна.

Но вече съм обратно в София, оглеждам се наоколо и започвам да забелязвам, че настъпвам листа с летните си сандали и вечер лятната ми рокля не се носи така леко, както преди, в нощния топъл въздух, а всячески се опитвам да се увия в нея, търсейки още малко от събраното в нея слънце.
Отказвам да мисля за това. Отказвам да изровя от гардероба си „зимните дрехи“. Не, няма да се предам така лесно, чаках лятото прекалено дълго, за да го пусна само след няколко мига.

Първата ми идея е, че трябва да си купя нещо ново. Веднага. Това не само ще оправи настроението ми в този момент, но и ще ми даде надежда, че още има топли дни, в които ще мога да нося новата си придобивка. Първа спирка - notosgalleries, разбира се.
Обувки! Всяка жена има нужди от само още един чифт обувки. Или пък нещо за дома – няколко възглавници със свежи принтове за дивана вкъщи. Или този комплект с изрисувани лимони, който ще стои така слънчево в синята ми кухня. Изборът ми тук е голям, не мога да се спра само на едно нещо. От входа на магазина ме посрещна ароматът на лятото и вече бях запленена от идеята да не го пусна да си тръгне.

Трябва ми само слънцезащитен крем и бански. Всичко останало ме очаква там – инструктор, сърф и вълни, които да ме понесат. Уикендът е през септември за двама, така че забавлението наистина е гарантирано. Надявам се да спечеля, не остава много до края на играта, тегленето на победителя ще бъде на 1.09., така че със сигурност мога да се включа отново и със следващата си покупка над 100 лв., така че да имам дори по-голям шанс.
Лятото не е свършило. То едва сега започва!


Автор Ивелина Йорданова