Френски тост с крем сирене Castello® Hawaii
Всеки брънч ще се превърне в празник за сетивата с тази неустоима рецепта за френски тост с крем сирене Castello® Hawaii ананас и бадеми – сладко-солена комбинация и различни текстури, които се допълват идеално.
Необходими продукти:
1 бр. крем сирене Castello® Hawaii ананас и бадеми
4 филийки хляб с квас (дебело нарязани)
8 резена бекон
2 яйца
100 мл мляко
2 ч.л. захар
1 ч.л. канела
пресни боровинки
щипка сол
течен мед
масло за пържене
В тиган разтопете малко масло и запържете резените бекон, докато станат хрупкави.
Разбийте яйцата, млякото, канелата, захарта и солта в купа с помощта на миксер или бъркалка.
Потопете филийките хляб в яйчената смес и от двете страни, след което запържете в тиган с масло, докато станат златистокафяви и хрупкави.
Поставете в чиния две филийки, след това отгоре сложете няколко резена крем сирене Castello® Hawaii ананас и бадеми, няколко парченца хрупкав бекон и пресни боровинки. Посипете с мед на вкус.
Сервирайте, докато френският тост е топъл и се насладете на уникалната комбинация от сладки и солени вкусове!
(в материала има продуктово позициониране)