Хапва ви се нещо вкусно, специално, уникално? Какво ще кажете за нашето предложение?
Необходими продукти:
Кростини с чедър Castello®
багета по избор
1 бр. зрял чедър Castello®
зехтин
сол
няколко листа зеле
цвекло
5 чаши бял оцет
шепа бадеми
Кростини със синьо сирене Castello® Extra Creamy
багета по избор
1 бр. синьо сирене Castello® Danablu Extra Creamy
зехтин
сол
круши
зелена салата по избор
свеж розмарин
Кростини с бри Castello® Creamy White
багета по избор
1 бр. бри Castello® Creamy White
зехтин
сол
босилково песто
моркови
прошуто
Начин на приготвяне:
• Кростини с чедър Castello®
Нарежете на лентички зелевите листа и цвеклото и ги сложете в купа. Смесете оцета и захарта в купа и залейте с тях зелето и цвеклото. Нека зеленчуците се мариноват около 10 мин., после излейте течността. Нарежете хляба на филийки и го поръсете със сол и зехтин. После ги запечете до златисто във фурната. Върху всяка филийка сложете от зелето, цвеклото, чедъра и поръсете с бадеми.
• Кростини със синьо сирене Castello® Danablu Extra Creamy
Нарежете крушата на тънки парчета. Нарежете хляба на филийки. Поръсете го със сол и зехтин и запечете във фурната до златисто. Върху всяка филийка сложете малко маруля, няколко резена круша, сирене бри, листенца свеж розмарин.
• Кростини с бри Castello® Creamy White
Нарежете морковите на дълги и тънки ленти с помощта на белачка.Нарежете хляба на филийки. Поръсете го със сол и зехтин и запечете във фурната до златисто. Върху всяка филийка намажете песто, сложете малко моркови и прошуто.