Нещо вкусно, нещо леко, нещо превъзходно? Да, ето тази тарта с тиквички, която днес ви предлагаме. Опитайте и споделете с любимите си хора.


Необходими продукти:

1 пакет бутер тесто
1 бр. зрял чедър Castello®200 г
1 тиквичка
1 малък картоф
1 малка глава червен лук
див лук
разтопено масло
зехтин
сол
черен пипер



Приготовление:


• Загрейте фурната на 200 градуса.
• Нарежете на тънки резени тиквичката, картофа и червения лук.
• Сложете бутер тестото в тава върху хартия за печене.
• Загънете около 1 см от края на тестото навътре, за да се получи нещо като рамка.
• Настържете 200 г зрял чедър Castello®.
• Намажете бутер тестото добре с разтопеното масло. Подредете по повърхността на бутер тестото нарязаните на тънко тиквичка, картоф, лук и поръсете с настъргания зрял чедър Castello®. Поръсете със зехтин.
• Печете за около 25-30 минути, докато паят придобие златист загар.
• След като е готов ,го извадете от фурната и гарнирайте със ситно нарязан див лук и сервирайте.

(в материала има продуктово позициониране)