Нека си признаем, след като сте били женени милиони години, празниците някак си се смесват и започват да си приличат – трудни резервации в най-модерния, но и претъпкан ресторант в града, тематични менюта, приготовления, очаквания за нещо специално, което невинаги се получава.
Именно заради това тази година реших да опитам нещо различно за Свети Валентин.
Мъдрите хора казват, че щастието е в простичките неща и в детството.
Когато бяхме малки със сестра ми и когато мама беше в командировка, татко понякога ни организираше специални вечери (може би за да не ни е мъчно за нея) под формата на очарователен пикник в хола ни. Изключително много харесвахме тези забавни вечери, тъй като нашите домашни правила по онова време забраняваха да се яде във всекидневната (през 80-те и 90-те подобни правила се спазваха). Е, именно в хола татко опъваше одеяло, подреждаше очарователни по мъжки приготвени закуски - препечени филийки с масло, хубаво сирене, ароматен чай с щипка мед.... Истинско гурме пред телевизора с любимите телевизионни предавания. И истинко щастие и споделеност.
Tова щастие си спомних и реших дa организирам пикник на закрито за Свети Валентин – интимна вечер за двама на килима във всекидневната, сгушени пред камината.

Разчистих холната масичка, извадих красивата покривка, хвърлих няколко големи възглавници на земята. Добавих свещи и още свещи, свежи цветя и дузина розови аксесоари и стъкленици. За храната – реших да се доверя на менюто на татко – хубаво сирене и хрупкав хляб. Единствено чая замених с шампанско, а щипката мед – с ягоди. И магията се получи, разбира се не без помощта на специалната кутия на Castello, съдържаща три селектирани и ексклузивни сирена (бри Castello Extra Creamy, синьо сирене Castello Danablu, крем сирене Castello Italy домат и босилек), идеални за толкова романтична среща, към която добавих и още три мои любими продукта на Castello - Castello Cheddar Cheese, Castello Taste Nordic и Castellо Pineapple and Almond Cream.



Всъщност тук е моментът да добавя, че хапвайки сирената на Castello вие ще можете да се пренесете на някои от най-вкусните и романтични дестинации по света: крем сирене Castello с домати и босилек ще ви пренесе със своя уникален вкус в красивата и топла Сицилия и вкусните pomodori, зрели под знойното италианско слънце… Castellо Pineapple and Almond Cream ще зареди деня ви с тропическата свежест на плажовете на Хавай; Castellо Danish Blue с характерен за синята плесен силен вкус и аромат, но с много по-кремообразна текстура и много по-млечно, заедно с Castello Brie Creamy White - изключително ефирно и кремообразно, с уникална форма на полумесец, неповторим вкус и мека топяща се текстура ще ви напомни за тучните датски ливади и зелени пасища със стотици отлично отглеждани крави, на което се дължи и страхотният млечен вкус на всички продукти Castello. А Castello Taste Nordic с див лук и билки ще ви пренесе мислено в Норвегия под приказното северно сияние.


За истинското щастие не е необходимо много. Понякога е достатъчна една хапка Castello и глътка искрящо вино. И човек, с когото да ги споделиш.

(в материала има продуктово позициониране)