Поднасяме на вниманието ви едно вълнуващо и незабравимо преживяване за сетивата и душата, което ще спечели сърцето ви още с първата си хапка.
Продукти за 4 порции:
1 бр. крема сирене Castello див лук и билки
4 филиийки черен ръжен хляб
150-170 г пушена сьомга
2-4 тънко нарязани репички
4-6 парчета обелен грейпфрут
див лук за декорация
Приготовление:
1. Препечете филийките хляб в тостер или фурна. Оставете ги да изстинат, когато са готови.
2. Намажете добре с крема сирене Castello с билки всяка филийка.
3. Подредете парчетата пушена сьомга върху всяка една от намазаните филийки хляб и добавете отгоре тънко нарязаните репички. Добавете резен грейпфрут на всяка филийка и поръсете със ситно нарязан див лук.