Знаете ли какво е съвършенство - хрупкава, препечена филийка с наистина добро крема сирене Castello ананас и бадеми! Бързо, лесно и невероятно вкусно. Можете да приготвите тази изкусителна рецепта по всяко време, ще ви отнеме буквално минути, а резултатът е просто фантазия!

Продукти за 2 порции:
1 бр. крема сирене Castello ананас и бадеми
2 филийки хляб с квас/пълнозърнест
ананас от консерва
ядки макадамия
чили сос
стрък пресен лук
½ лайм



Приготовление:
1. Нарежете на кубчета няколко парчета ананас. Нарежете на ситно стръка пресен лук.
2. Смесете в купа нарязания ананас и лук, ядките макадамия и чили сосът, за да направите пикантна салца. Напаснете количеството на всяка съставка, така че на вас да ви харесва.
3. Препечете хлябът в тостер или фурна.
4. Върху всяка препечена филийка сложете от салцата и няколко резена крема сирене Castello ананас и бадеми. Изстискайте малко лайм на всяка филийка.

(в материала има продуктово позициониране)