Честно казано вече не успяваме да смогнем с новата информация относно похожденията на Джеси Джеймс и Тайгър Уудс.

Сутринта ви съобщихме, че стана ясно че моторджията е имал още една любовница, както и дело за сексуално насилие.

Няколко часа по-късно още една жена призна, че е имала връзка с Джеймс. Бриджит Дагуере, фотограф по професия, има 195 съобщения от Джеси, някои от които доста пикантни. Бриджит твърди, че двамата са правили секс 4 пъти, след което тя е решила да сложи край на връзката им.

Според сп. US Weekly моторджията пускал реклами в интернет, в които обявявал, че търси модели, които да се снимат с моторите му , като по този начин се запознавал с любовниците си. Той имал и тип, който е доста далеч от съпругата му Сандра Бълок – Джеси харесвал секси, татуирани момичета с големи гърди, които си падали по моторите.

Най-новата любовница на Джеси Джеймс

Оказа се още, че той е уредил три обвинения за сексуално насилие, едно през 2000 г., едно през 2005 г. и още едно през 2007 г., за което вече писахме. През 2000 г., той платил неназована сума на жена, която го обвинила, че той я е принудил да му прави орална любов в кола, през 2005 г. похожденията му му стрували 70,000 долара, а през 2007 – той заплатил впечатляващите 725, 000 долара.

По ирония на съдбата през януари Сандра заяви, че ако е на мястото на Ерин, съпругата на Тайгър Уудс, би пребила съпруга си с бейзболна бата.

Сандра се бори заедно с Джеси Джеймс за попечителството над дъщеря му Съни и според различни източници тя я приема за свое собствено дете и дори планира да поиска от съда именно тя да се грижи за нея. Майката на Съни е стриптийзьорка, пристрастена към наркотиците. Джеси има още две деца от предишен брак.

Според различни издания с изневерите си и с раздялата си с Бълок, Джеймс лишава децата си от добрия пример, който им е давала втората им майка Сандра Бълок.

Някои от любовниците на Тайгър Уудс

Що се отнася до Тайгър Уудс, можем да ви кажем новина, която вече не е новина. Още една жена излезе в медийното пространство с твърдението, че е била любовница на голфъра. С нея те стават 16 или по-скоро над 16.

Затова и решихме да ви попитаме кой според вас е по-лошият?

Джеси Джеймс и Сандра Бълок на тазгодишните Оскари

Тайгър Уудс заедно със семейството си