5 техники за пречистване на дома от енергийните вампири

21 март 2022 | 08:56
11799
1
Снимки: Pixabay
1

Достатъчно е да се чувствате потиснати и изтощени, когато сте в дома си, за да разберете, че той е изпълнен с негативна енергия. Липсата на комфорт, домашен уют и топлина, са достатъчен знак, че трябва да предприемете мерки за прочистването на дома си от енергийните вампири в него.

Проветрявайте редовноПървото нещо, което трябва да направите с отварянето на очите си сутрин, е да отворите и прозореца. Светлината е свежия въздух ще прогонят на мига насъбралите се в него бацили и микроорганизми, правещи въздуха тежък и нездравословен.

Реорганизация на интериора

Разместете някои от мебелите. По този начин, ако има застояла енергия, тя ще се освободи и ще протече по-свободно.

Тамян или ароматни маслаТамянът е средство за прогонване на нечистите енергии в домовете ни от древни времена. Не по-малко ефективни в борбата с агресивните външни влияния имат и етеричните масла. Достатъчно е да поставите на различни места в дома си ароматни пръчици (карамфил, сандалово дърво, евкалипт). Те могат да се похвалят както с приятния си аромат, така и с бактерицидните си свойства.

Паленето на салвия и Пало Санто е чудесен метод за пречистване на пространството. Освен че ухаят наистина приятно и изчистват негативните енергии на пространството, салвията има антибактериално действие и дезинфекцира въздуха. Можете да ги намерите и в България, а в случай че не намирате бяла салвия, може да ползвате българския вариант, градински чай.КристалиЗа създаване на защитен кръг в дома ви са необходими само четири кристала. Достатъчно е да се поставят близо до прозорци и врати, за да прогонят нахлуващата негативна енергия. Кристалите открай време се славят със своите облагородяващи действия. Те не само допринасят за по-уютен и екзотичен интериор, но имат и лечебни свойства. Сред кристалите, които задължително трябва да присъстват в дома ви, са розов кварц, цитрин, аметист, черен турмалин и планински кристал.
 
Бамбук на щастието 

Щастливият бамбук носи късмет, здраве и хармония в любовния живот. Освен това се отглежда изключително лесно само в съд с вода. Можете да го държите във всеки ъгъл на вашата стая, в който има слабо осветление. Това растение отдавна се смята за символ на богатство и щастие.

Четете още: 5 типа енергийни вампири: Как да ги разпознаем

Още по темата

Коментари

1 фен(бивш)
  21 март 2022 | 12:35 отговор
 

ПРАТЕТЕ,ЖЕНАТА,ЗА СЕДМИЦА,ПРИ МАЙКА Й.

 

Добави Коментар