Сашо Кадиев показа тузарския си дом, в който живее с Ивелина (Снимки)

Влюбените гълъбчета - Александър Кадиев и моделката Ивелина Чоева, са си спретнали разкошно кътче за съвместното си съжителство.

Домът, който актьорът и водещ на "Преди обед" дели с настоящата си приятелка е повече от луксозно, въздишат последователите им. Мълвата, че Сашо се е изнесъл от къщата на майка му в Кокаляне, за да дели един покрив с любимата си Ивелина, която самият той нарече неотдавна "любовта на живота ми", се разнесе още през лятото.

View post on Instagram
 

Е, вече е ясно, че двамата са се нанесли в апартамент под наем в квартал, който се намира близо до bTV - хем да се радват един на друг, необезпокоявани от Катето Евро и кучетата ѝ, хем Кадиев да е близо до работното си място, пише "Пик".

Докато се наслаждават на уюта на новия си дом, който е на крачка от работното място на забавния завзек, хубавата Ивелина се е отдала на бизнеса си със свещи. Тя обаче изобщо не припарвала до домакинската работа.

View post on Instagram
 

За тази цел Сашко вадел луди пари за професионални чистачи. По няколко пъти в месеца екип на една от най-големите фирми за почистване на домове и офиси посещава жилището, за да го приведе в изрядни ред и чистота, издават още от изданието.

Самият Сашо пък не се въздържа и сподели в сторито на Инстаграм снимки на детайли от любовното му гнездо. От тях ясно си личи, че дневната е просторна и че Сашо, който е запален геймър, е пренесъл там и целия си "боен" компютърен си арсенал.



В коридора пък е поставена специална витрина, декорирана с някои от благоуханните творения на Чоева.

Четете още: Адел показа къщата си. Защо в нея има дъвка на Селин Дион в рамка? (Снимки и Видео)