Автор
Woman.bg

Тест разкрива дали ще забогатеете през новата година

Безспорно, всички търсим и се стремим към финансова стабилност и увеличаване на доходите си. За добро или за зло, при някои голямото имане идва по-бързо, а при други, заслужено или не, то все се бави.

Ако сте любопитни кога, аджеба, ще постигнете така желаното от вас материално благополучие и дали то ще се случи скоро, поднасяме на вниманието ви един лесен и бърз тест. За целта погледнете снимката по-долу с китайски монети по фън шуй, които изобразяват животни. Изберете тази, която ви привлича най-силно и ви харесва най-много. А ето какво ще ви разкрие всеки един ваш избор:



Монета - Кон

Погледът ви се е спрял на монетата с изображение на кон? Той е трудолюбиво и доста упорито животно. Ще постигнете желаното благоденствие, само ако се доверите на собствената си упоритост и целеустременост. Не се надявайте на бърза печалба, лотарията няма да ви донесе късмет. Единствено трудолюбието е разковничето към забогатяването.

Монета - Маймуна

В случай че погледът ви се е оказал привлечен от монетата с изображение на маймуна, значи сте само на една ръка разстояние от целта. Успехът и материалното благополучие ви чакат зад ъгъла. Достатъчно е да проявите малко търпение и ще бъдете приятно изненадани. Маймуната подсказва, че през новата година ви очаква примамлива оферта. Не се бойте да рискувате.

Монета - Куче

Очите ви са попаднали като магнит върху монетата с образа на куче? Знак, че в най-скоро време ще получите така необходимата за вас финансова стабилност. Кучето е най-добрият приятел на човека и е предан другар, независимо от всички трудности, с които стопанинът му може да се сблъска. Тази монета означава, че не бива да губите нито за миг вяра в успеха, който ще дойде всеки момент при вас. А веднъж постигнете ли целта си, нищо няма да е в сила да разклати благополучието ви.

Монета - Плъх

Ако пък сте заложили на късметчето с Плъх, вие наистина сте късметлия. Плъхът е животното, което носи най-много много пари на собственика си. През следващата година, която е и Годината на металния плъх, финансовото ви състояние значително ще се подобри. Ако сега не сте в особено завидно положение, бъдете сигурни, че ще преживеете същински материален обрат в посока нагоре. Важното е да не пропускате нито една възможност, която Годината на металния плъх ще ви донесе.

Четете още: Древни практики и ритуали за привличане на пари