Вижте квартирата на Кейт Мидълтън от студентските години (Снимки)

Преди Катрин Мидълтън да плени сърцето на бъдещия престолонаследник на трона на Великобритания - принц Уилям, а сестра ѝ Пипа да се омъжи за мултимилионер, двете обитават далеч по-скромно място от дворците и палатите, в които днес се радват на семейния си живот. Но ако трябва да уточним, скромно, за нивото на дъщери на милиардер.


В елегантния и приказен лондонски апартамент на Кейт Мидълтън и сестра ѝ Пипа от моминските им години днес можем да надникнем благодарение на обява за продажба на компанията за недвижими имоти Kinght Frank. Имотът е закупен от родителите им Майкъл и Каръл през 2002 г. за 780 хиляди паунда и е продаден за около 2 милиона.

Домът на сестрите е разположен в западния квартал Челси и представлява тристаен апартамент на два етажа. Включва хол и трапезария, уютна кухня и баня за гости на втория етаж, а по стълби до третия етаж се стига до основната част на апартамента, където има две други спални и хол.

Мястото изглежда просторно, уютно и изискано. В помещенията не липсва и светлина, тъй като разположението е "изток-запад". Интериорът е в класически стил, с персийски килими, вградени бибиотеки и камина. Излъчва бохемски шик, усещане за романтика и топлота.

Четете още: Вижте разкошния дом на Меган и Хари в Калифорния, където двамата избягаха