Вижте разкошния дом на Мила Кунис и Аштън Къчър в Бевърли Хилс (Снимки)

Една от най-любимите двойки на Холивуд - Мила Кунис и Аштън Къчър, неотдавна изненада приятно феновете си. Актьорите, които обикновено държат личния си живот далеч от светилините на прожектротие, този път се осмелиха да направят немислимото.

Двамата открехнаха вратата към своя разкошен дом в Бевърли Хилс, позволявайки на любопитните погледи да надзърнат в тяхната обща крепост.

View post on Instagram
 


"Искахме дом, а не имение", споделя Кунис пред списание Architectural Digest. Първата копка на строежа е поставена, когато Мила е бременна с дъщеря им Уайт. Днес, пет години по-късно, щастливото звездно семейство живее в истински дом - мечта.

Красивото имение, което е разположено на шест акра, включва голяма къща, къща за гости, както, разбира се, и място за барбекю. Имотът се отличава с високите си дървени тавани, широки и просторни прозорци, а огромният кристален полилей само може да предивзика въздишки.

View post on Instagram
 


"Изграждането на една къща от основи не е никак малко. Това или щеше да ни сплоти, или да ни раздели", отбелязва Кунис, хвалейки се с впечатляващите резултати. Това зашеметяващо творение е дело на архитекта Хауърд Бакен.

Къщата се захранва от скрити фотоволтаици, а соларната мрежа произвежда повече енергия, отколкото изисква имотът. "Аштън и Мила са загрижени за качеството на почвата, чистотата на храната, която ядат и водата, която пият", споделя от своя страна Бакен.

Дизайнът на къщата е комбинация от типичния за американците фермерски стил, който в случая обаче е силно примесен с модернистичните и изчистени от излишна претпупаност детайли в интериорния дизайн. Така домът се е преввърнал в едно модерно звучащо, просторно и много уютно кътче за отдих, доставящо радост и наслада за сетивата.

View post on Instagram
 

Четете още: Вижте скъпарския нов дом за 25 млн. на Джъстин и Хейли Бийбър