Гуинет Полтроу прави вибратори за здраве, изкара тежко Ковид-19

Гуинет Полтроу е от звездите, които са имали среща с Ковид-19 през миналата година, призна самата тя. Актрисата не пояснява точно кога е боледувала, но споделя, че при нея вирусът е минал тежко и е оставил дълготрайни следи върху здравето ѝ.

Вероятно това се е случило през последните месеци на 2020-та, тъй като си е направила няколко теста през януари, които са показали, че в тялото ѝ протичат доста възпалителни процеси. 48-годишната актриса се обърнала към лекар, който ѝ разяснил, че процесът на оздравяване при нея ще бъде дълъг и сложен.

Гуинет сподели още, че боледуването я е подтикнало да се грижи повече за здравето си от преди и напълно е отказала захарта и алкохола.

Малка подробност е, че Гуинет смята добрия секс за много здравословен, именно затова преди дни тя пусна и своя серия вибратори.

View post on Instagram
 


„В момента се чувствам добре, мисля, че всичко, което правя в момента, е като подарък за тялото ми. Имам енергия, тренирам всяка сутрин и си правя инфрачервена сауна, колкото се може по-често в името на здравето си“, разкрива Полтроу.

Тя признава, че изчистеният ѝ начин на хранене, тренировките и дори положителният ѝ начин на мислене, са помогнали да преодолее вируса. Лекарят, който се е грижел за здравето ѝ в този период, я посъветвал да гладува всеки ден до 11 ч. и след това да консумира риба, месо и зеленчуци. Актрисата приемала също някои добавки и не спирала да се движи, тъй като изпотяването е желателно в момент, когато тялото трябва да се пречисти от токсини.

View post on Instagram
 


Четете още: Нора Недкова преборила коронавируса с помощта на сода бикарбонат