Нора Недкова преборила коронавируса с помощта на сода бикарбонат

Сред родните знаменитости, сблъскали се с коронавируса, се оказа и Нора Недкова. Плеймейтката изкарала тежко вируса, с който се срещнала преди два месеца, признава тя пред "България днес".

Не влязла за лечение в болница, но била принудена да пие няколко силни антибиотика. Симптомите, които изпитала, били тези при повечето хора - чувствала силна умора, а вечер имала задух в продължение на няколко дни.

View post on Instagram
 

"Периодично, докато бях болна, си правих снимки на гърдите, защото този задух ме влудяваше. Освен антибиотиците си биех и инжекции. Приемах и по лъжица сода бикарбонат с вода и лимон. Правих си и инхалации всеки ден. Всичко това ми помогна вирусът да не слезе в дробовете ми", разказва за лечението си Недкова.

Смята, че се е заразила с коварното заболяване в киното. "Няма къде другаде да е. Много се пазих и внимавах", обяснява блондинката. Въпреки това подкрепя отхлабването на мерките.

"Радвам се, че залите и моловете са отворени. Младите хора имат нужда от разнообразието. Трябва да се научим да живеем с този вирус. Не можем да спрем живота си за 3-4 години. Трябва да се адаптираме един към друг. Призовавам всички, които сега ще се юрнат по молове и фитнеси, да бъдат внимателни. Нека бъдем отговорни и се пазим заедно", призовава още красавицата.

По отношение на ваксинирането, засега Мис Плеймейт 2017 смята да се въздържи. Причината е заради антителата в тялото ѝ, които е изградила след срещата си с вируса.

View post on Instagram
 

Четете още: Гореща в снега: Татяна се снима по бельо на снега