Автор
Woman.bg

48-годишната Луна показа стегнато тяло в Австралия

Фолкпевицата Луна демонстрира стегнато тяло. Изпълнителката на „Бягайте крачета“ публикува снимки във Фейсбук от почивката си в Австралия.

На кадрите 48-годишната певица е с бял бански, а под фотосите написа: „Още една порция любов за моите почитатели от слънчева Австралия! Животът е прекрасен! Всички на крака.“


В момента Луна се носи на крилете на любовта с по-младия от нея ММА боец Горан. Блондинката не спира да се хвали с креватните им изпълнения. Профилът ѝ в Инстаграм е пълен със снимки от спалнята им.

Двамата се запознават на сватба и между тях веднага прехвърчат любовни искри.

View post on Instagram
 

Изпълнителката не крие, че няма намерение да ражда и да сключва брак. „За мен раждането е нещо, което радва и осмисля живота, но не е най-важното. Самата аз съм се пазила години наред от това. Принадлежа на хората и единствения Бог и той се произнася за делата в живота ми“, сподели преди време в интервю пред столичен таблоид фолк дивата.

Луна признава, че ползва младото си гадже само за секс: „Ако трябва да съм докрай откровена, нямам намерение да го задържам, ползвам го заради секса. Добър е в леглото, наистина.“

View post on Instagram
 

Четете още: Теди Кацарова нажежи Инстаграм, пусна се само по мрежа