60-годишен младоженец поднесе шокираща изненада на своята 25-годишна жена

Старите брачни традиции не са това, което бяха. Или поне не и при тази интересна двойка, с която имаме честта да ви запознаем днес.

Мястото е Китай, а случката определено е прецедент, за какъвто едва ли сте си представяли, че може да се случи в реалния живот, извън филмите. 25-годишната Сяо Цуи била принудена да се омъжи за 35 години по-възрастен от нея мъж. Дотук нищо фрапиращо. Свикнали сме на такива новини... Първата брачна нощ обаче поднесла такава изненада на младата невеста, която променила живота ѝ завинаги.



Сяо Цуи израства в бедно семейство, в малко китайско селце. Мизерията, в която живеела заедно с родителите си, не позволила на нея и по-малкия ѝ брат да получат добро образование. Самият той дълго време не можел да си намери приятелка, просто защото никоя не желаела да се обвързва с беден съпруг.

Загрижени за бъдещето на дъщеря си, родителите на Сяо решили да я омъжат за заможен мъж. Когато той се явил в дома им, Сяо останала сразена. Човекът, с когото трябвало да се обвърже за цял живот, се оказал на 60-годишна възраст.

Девойката била отчаяна, но нямало какво да направи, освен да се съгласи на предложението, съзнавайки безнадеждно положение, в което се намира семейството ѝ. Осъзнала, че сълзите няма да ѝ помогнат, тя приела решението на родителите си като възможност да им помогне.



Докато организацията по сватбата била в пълен ход, а срещите между Сяо и бъдещия ѝ съпруг зачестявали, тя започнала да се чувства по-спокойна в неговата компания. Имало нещо харизматично и много приятно в този мъж. Сяо дори усетила, че е започнала да се влюбва в него.

Въпреки възрастта си, той я покорил с младежкия си дух и енергия, с каквато малко мъже на неговата възраст могат да се похвалят. Момичето се изненадало от себе си, след като осъзнало, че харесва този странен мъж.

От своя страна младоженецът проявявал загриженост и винаги подхождал с такт и уважение към Сяо, сякаш се опитвал да се свърже духовно с нея и да спечели доверието ѝ.



Случило се така, че в един момент Сяо забравила тревогите си и обикнала с цялото си сърце кандидат жениха.

Дошъл и самият ден на сватбата. Церемонията приключила точно според очакванията и дошло време съпрузите да консумират любовта си през първата брачна нощ. На Сяо ѝ предстояло да преживее най-шокиращия момент от живота си досега.

Когато възрастният мъж, за когото се омъжила, излязъл от банята, пред нея стоял чаровен млад господин, който ѝ се усмихвал. Лицето му греело от младост и по него не се забелязвала нито една бразда от годините. Сякаш съпругът на Сяо минал през машината на времето и се подмладил с цели 20 години. Единственото, което ѝ напомняло за него, били жестовете и тембърът на гласа му.

Оказало се, че всъщност това е същият онзи човек, който с разговори и отношение пленил душата ѝ независимо от разликата във възрастта. През цялото време той носел специално изработена за него маска. Причината за тази странна идея бил фактът, че е богат и не искал жената, с която ще сключи брак, да се влюби не в него, а в имотите и парите му. Ето защо за него било важно да се увери в чувствата на момичето и в нейната искреност.

Наистина, такава шега не може да бъде оправдана лесно, независимо от добрите намерения. Важното обаче е, че историята завършила със щастлив край. Първоначално Сяо трудно приела закачката, но с времето простила на съпруга си и днес двамата се радват на щастлив и безметежен съвместен живот.

Четете още: Младоженци се разведоха два часа след сватбата