Ах, колко неловко! Мария Игнатова и Рачков се гушкат на сцената на капките

На втора неловка среща между бившите влюбени гълъбчета Мария Игнатова и Димитър Рачков станахме свидетели снощи. Поводът бе поредният епизод на шоуто "Като две капки вода", в което чаровната блондинка гостува за втори път като жури.

Въпреки че Рачков и Игнатова се разделиха отдавна, от екрана сякаш все още се усещат искри между тях. Но определено не са на взаимни приятелски чувства. Ако трябва да ги определим с една дума, то тя наистина би била "неловки".

Двамата не пропуснаха да се прегърнат пред камерите, Рачков дори връчи голям букет на бившата си и дори подчерта, че той е само от него. Мария не се фокусира върху тези думи и бързо смени темата. Актьорът продължи с подмятанията, като с облекчение сподели, че за щастие Игнатова няма да оценява него.

Макар и двамата отдавна да не са заедно, връзката им бе силна и дългогодишна и в медийното пространство се говореше, че Рачков преживява раздялата им много трудно. Към днешна дата обаче, той е щастлив с новата си половинка Анита, а Мария е омъжена за Ивайло Цветков - Нойзи.

View post on Instagram
 

Четете още: Любовницата на Путин – шампионката Алина Кабаева, се крие в хижа в Швейцария с четирите им малки деца