Любовницата на Путин – шампионката Алина Кабаева, се крие в хижа в Швейцария с четирите им малки деца

Твърди се, че любовницата на Владимир Путин – носителката на олимпийско злато по художествена гимнастика Алина Кабаева, се крие с четирите им малки деца в частна хижа в Швейцария.

Според слуховете 38-годишната Алина, която някога беше наричана „най-гъвкавата жена в Русия“, има четири деца от 69-годишния президент на Русия.

Смята се, че Путин и Алина имат двама сина и две 7-годишни дъщери близначки.

View post on Instagram
 


„Докато Путин извършва нападението си срещу Украйна, атакувайки невинни граждани и предизвиквайки бежанска криза, семейството му е скрито в частна и много сигурна хижа някъде в Швейцария“, разкрива анонимен източник пред Page Six.

Новината дойде, когато войната на Русия с Украйна навлезе в десетия си ден.

През 2014 г. грацията се снима разголена в мъжкото списание „Максим“ и някъде по това време се запознава с Путин. Тогава президентът е женен, а тя има връзка с полицай. Двамата на няколко пъти се появяват на публични места заедно, като видимо изпитват симпатия един към друг.

View post on Instagram
 

Твърди се, че тя носи брачна халка, но този факт се пази в дълбока тайна.

Според информацията Алина Кабаева разполага с автопарк от лимузини Maybach, а при посещение в московско кафене била съпровождана от цял отряд охранители с картечници в ръце.

Кабаева е една от най-награждаваните гимнастички в историята на художествената гимнастика с 2 олимпийски медала, 14 медала от световни първенства и 25 медала от европейски първенства.



Много руснаци виждат в нея причината за разпадането на брака на Путин с бившата първа дама Людмила, 62 г., майка на двете му по-големи дъщери.

Самата Кабаева отрича да има деца. От няколко години нейният живот е пълна мистерия. За последно тя е видяна на публично място през 2020 г. на Олимпиадата в Япония. Оттогава досега никой не знае нейното местонахождение.

View post on Instagram
 

Четете още: Нострадамус предсказал сблъсъка между Русия и Украйна и какви ще бъдат последствията