Автор
Христина Кирилова

Ах, тази Салма: Вижте я на 55 по секси бански (снимка)

Ах, тази секси Салма! Това е първото, което ще си кажете, като видите една от последните публикации в социалните мрежи на актрисата.

Горещата красавица за пореден път доказа, че за нея годините са просто подробност и те по никакъв начин не влияят нито на духа ѝ, нито на външния ѝ вид. На една от последните снимки, които е споделила, тя се радва на слънчевото време по типичния за холивудските звезди начин, а именно на тузарска яхта.

View post on Instagram
 

Салма също така доказа, че съпругът ѝ Франсоа-Анри Пино е истински късметлия да има толкова удивителна дама до себе си, която е съчетание между елегантност и сексапил. На снимката Хайек се забавлява по модерен лилав бански от две половинки и изглежда, че се труди неуморно във фитнеса, тъй като фигурата ѝ е забележителна.

View post on Instagram
 

През последните години Салма се проявява като зашеметяваща звездна изкусителка, тъй като не пропуска повод да се щракне по бански. Тя не крие, че не спазва строги хранителни режими, но за сметка на това тренира здраво, като се е запалила по различни спортове, включително практикува и танци. А резултатът определено е на лице!

Четете още: Ето защо не ѝ върви с мъжете: Ребъл Уилсън се събра с жена (снимка)