След като Алекс и Даниел Петканови изненадващо съобщиха новината за развода си, моделката върна моминската си фамилия и очевидно е твърдо решена да не се впуска в нова любов за момента.

Нещо повече, Богданска споделила, че в момента изпитва искрена ненавист към мъжете и след раздялата си с Лудия репортер дори посещавала психолог, който да ѝ помогне да преодолее по-бързо тежкия период. От него получила съвет, а именно да не влиза в следваща връзка, както е правела в миналото и да остане за известно време сама, за да преподреди приоритетите си.

Богданска била изненадана от решението за развода, което дошло от Даниел, тъй като към онзи момент тя била готова дори да роди второ дете от него:

View post on Instagram
 

„Решението за развода беше на Дани и аз просто трябваше да го приема. Това се случи в момент, в който си мислех, че съм готова за второ дете, дори правех планове. Този шок ми повлия зле и на психиката, и на самочувствието. Имахме разговори точно заради детето да не се случи, въпреки че човекът срещу мен имаше своите причини. Аз съм израснала в здраво семейство - имам майка, баща, по-малък брат. Знам, че през годините родителите ми не са демонстрирали пламенната любов, каквато е била в началото, но са се запазили въпреки всичко. По тази причина аз никога нямаше да взема решението да се разведем, дори и да съм се чувствала зле. Щях да търпя стоически, но да ме крепи това, че семейството ми е цяло”, разказва Александра.

В момента моделката, освен че е във вихъра на кариерата си и се грижи за сина си Габриел, разчита изцяло на подкрепата на родителите и приятелите си:

Ако не бяха тези хора, чувство, че оставам сама, щеше да ме съсипе. А те ми показаха, че не съм сама, че имам стойност и без да съм част от семейство”, споделя манекенката.

View post on Instagram
 

Богданска добавя, че Габриел не страда от развода на родителите си, тъй като те инвестирали много време и енергия, за да го уверят, че той не носи вина за раздялата им и че ще се грижат за него по същия начин, както преди.

Четете още: Златка отвърна на удара: Замина за Дубай с новия си!