Автор
Ева Григорова

Златка отвърна на удара: Замина за Дубай с новия си!

Златка Райкова и Благо Джизъса се разделиха официално преди малко повече от месец, но въпреки това двамата отново са на крилете на любовта, но с нови половинки.

За толкова кратко време Джизъса дори успя да се се ожени за новата си изгора и да я заведе на меден месец в Бали. Избраницата на бившия футболист се казва Полина и е от заможно семейство от Велинград. Вчера Благо взриви Инстаграм като пусна първи кадри с Полина от екзотичната дестинация. Голяма част от феновете на Джизъса го разкритикуваха, че е качил снимки в гръб и нямат възможност да видят лицето на новата му любима.

View post on Instagram
 

По всичко личи, че Златка Райкова също не си е губила времето. Само няколко часа след публикацията на Благо, тя качи свой фотос от друга екзотична дестинация - Дубай. Според слуховете тя е на почивка заедно с новия си любим - бившият тенисист Карен Хачатрян. Преди две години той и брат му Юри получиха забрани да играят тенис заради уговаряне на изхода на тенис мачове.



Райкова дори качи няколко сторита, в които показа тузарската кола на младия арменец скъпия номер, който носи неговата буква.



Преди няколко дни пък Златка качи кадри, на които се вижда как пробва булчински рокли, а последователите на блондинката веднага заподозряха, че тя се кани да натрие носа на Благо, който бързо я забрави.