Автор
Весела Георгиева

Алекс Гърдева от първия сезон на "Ергенът" с ценен съвет към новите кандидат-булки

Александра Гърдева, която познаваме от първия сезон на романтичното риалити "Ергенът" реши да даде ценни съвети на участничките от втория сезон.

"Изключително много се вълнувам. Нямам търпение да започна да ги гледам. Знам всяка една от тях горе-долу какво преживява. Бих искала да ги посъветвам да бъдат себе си. Това е истинският път към сърцето на един човек. Така мъжът ще усети истинската им същност", коментира Алекс в "Тази събота" по Би Ти Ви.

View post on Instagram
 

Наскоро тя се завърна от почивка в Мексико. И там не е успяла да срещне любовта на живота си, но се надява съвсем скоро това да се случи в България. С Виктор Стоянов - ергенът от първи сезон, са запазили приятелски отношения, но не се виждат, тъй като всеки си е поел по пътя.

View post on Instagram
 

Красавицата се похвали и с чисто нов апартамент. Психоложката получила наследство от баба си и успяла да спести лични средства, с които да закупи имота. В ремонтните дейности много ѝ е помогнал нейният брат, за когото брюнетката разбира малко след края на риалитито, в което участва.

"Вселената ми подари един прекрасен брат, за който съм много щастлива. Моят баща живее в Америка и няма как да ми помага. Без брат ми и един негов приятел щях да си навлека много проблеми. За сама жена е трудно да се занимава с майстори и ремонти", допълва още мъдро Алекс.