Алекс Петканова покани Кендъл Дженър на разходка в Италия (СНИМКА)

Да покани Кендъл Дженър на разходка, за да се запознае с нея - това направи българският модел и инфлуенсър Александра Петканова, пише "Монитор". След като разбрала, че и двете събират тен на едно и също място в Италия, бившият талисман на националите ни по баскетбол се обърнала към представителката от клана Кардашиян в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Алекс и съпругът ѝ обиколиха седем дестинации на Ботуша, като с най-добри впечатления са останали от Равело, Позитано и Капри. По време на екскурзията си Алекс се насладила на круиз с яхта, а същото забавление влизало в графика и на Дженър.

View post on Instagram
 

25-годишната Кендъл е в Италия в компанията на своя любим професионалния баскетболист Девин Букър. Двамата също се припичаха под жаркото слънце на луксозна яхта, като празнуваха олимпийския медал на спортиста в компанията на приятели.

Александра пък отпраши за люлката на Ренесанса с благоверния си любим, придружени от неговия партньор от „България търси талант“ Александър Кадиев и новата любима на актьора - 23-годишната манекенка Ивелина Чоева.

View post on Instagram
 


Двойките първо се засекли на родното Черноморие, където синът на Катето Евро изненада последователите си, като си пусна снимки едновременно с Чоева и с бившата си Таня, която е майка на дъщеричката му.

Сред развлеченията, на които Кадиев и любимата му се отдадоха в Италия, бе тандемното каране на скутер. Моделът не пропусна да се похвали и с факта, че е успяла да разгледа Соренто - мястото, познато като Града на русалките.

View post on Instagram
 

Заедно с Петканови двамата се отдадоха на танци под звездите, а водещият на „Преди обед“ остана впечатлен от местната кухня и по-скоро от спагетите карбонара.

Дамите от компанията пък бяха изумени от ресторант, обсипан с лимони. Алекс и Ивелина си харесали мястото още преди да излетят от България. „Обикновено няма свободна маса за обяд или вечеря поне 2 месеца напред, но ние за щастие успяхме да се класираме!

Та… заслужаваше си! Ако някога имате път до Капри - посетете“, препоръчва Петканова, която обещава съвсем скоро с Даниел да публикуват и влог в YouTube от италианското си приключение.

View post on Instagram
 

Четете още: Новото гадже на фолкдивата Мария ѝ нае охрана