Алекс Петканова разбуни социалните мрежи с еротично видео

Семейство Даниел и Алекс Петканови предизвика бурни коментари с последното качено видео. За пореден път. Двойката е на ваканция в Доминикана и не се поколеба да "зарадва" почитателите си с клипче, граничещо с откровената порнография, писа Lupa.

В краткото видео, публикувано в TikTok, Александра танцува с дупе на плажа и ръси пясък изпод банския си, но в кадър всъщност се вижда доста повече от това, което според мнозина трябва да се види.



Коментарите на последователите, които са близо половин милион, в по-голямата си част са доста негативни. А някои дори питат какво ли ще си мисли за тях синът им Габриел, когато порасне достатъчно, за да гледа изявите им в медиите. Преди време TikTok цензурира Петканова изтривайки нейно видео.

В Инстаграм обаче двойката публикува доста по-романтичен вариант...

View post on Instagram
 

Петканови имат навика да правят личните си проблеми публично достояние, превръщайки живота си в успешно риалити шоу. Александра прибира около 3 хиляди лева за рекламна публикация в Инстаграм.

Почивката на Петканови в Доминикана също е с рекламна цел. Семейството промотира туристическата агенция, която им уредила пътуването. Според запознати, екскурзията им излязла почти без пари, защото разходите им били поети от туроператора в замяна на реклама. Интересно какво ли си мислят от агенцията след това клипче...