Алекс Сърчаджиева със скандални разкрития за майката на Ласкин

Александра Сърчаджиева прави скандални и драматични разкрития от личния си живот, свързани с хората от най-близкото ѝ обкръжение. Факти от житейските неволи и трагедии на актрисата тя споделя в пиесата "На живо". Тя е създадена под драматургичното перо на Яна Борисова, която написва творбата по болезнените откровения и изповед на самата Алекс.

View post on Instagram
 


Една от най-трагичните семейни драми на Александра е нежеланието на баща ѝ - актьора Йосиф Сърчаджиев, да я допусне близо до себе си. Надеждата един ден той да я приеме под крилото си все още не е угаснала у нещастната дъщеря и тя силно се надява, че ще дойде ден, в който той сам ще пожелае да я потърси и да се запознае с внучката си София - плод на любовта между Алекс и покойния ѝ съпруг - актьора Иван Ласкин.

View post on Instagram
 

"Когато преди много време с Йоско се засякохме случайно във Военния театър, той подхвърли, че ще ми звънне, но не уточни през коя година", горчиво иронизира Алекс, която отдавна върви по стъпките на родитлите си - Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев, утвърждавайки себе си като една от най-талантливите ни актриси.

За жалост Сърчаджиев не е единственият близък човек на Александра, който не се интересува от собствената си рожба. Оказва се, че майката на Ласкин също не проявява никакво отношение и загриженост към внучката си.

View post on Instagram
 


"Тя от години живее в Испания. Не се чуваме. За последно се видяхме на поклонението в Свети Седмочисленици. Но няма да я съдя. Родителите на Иван се развеждат отдавна. От втория брак майка му има един син. Баща му Славчо, който почина малко преди Иван, има момче и момиче. Както казваше Иван, те са тримата братя и златната ябълка", споделя болката си Александра пред „Галерия“.

Премиерата на "На живо" се състоя на 15 юни, на откритата сцена във Военната академия, като част от театралния фестивал "София моно". Текстът на пиесата е на Яна Борисова по разкази на самата Александра, а режисьор е Димитър Коцев-Шошо. Със Сърчаджиева пред зрителите излиза и Радена Вълканова в ролята на водещата в телевизионното студио.

View post on Instagram
 

Четете още: Мегз гушна Роналдиньо (Снимка)