Андреа издаде тайната: Ето как е успяла да стопи килограмите (видео)

18 септември 2022 | 13:42
16668
4
снимки: Instagram
4

Фолк певицата дълги години бореше битката с килограмите. За първи път тя коментира темата как е отслабнала.

"Не яжте, глад си е майката...", лаконично отговори на въпроси на фенове блондинката. Силиконовата фурия така и не поясни дали е спазвала конкретен хранителен режим, но според някои тя също е прибегнала до метода с инсулиновите инжекции, с които се "захранва" и колежката й Галена, за което HotNews писа първи още преди месеци.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)


Почитатели на пищната звезда не пропуснаха да вмъкнат и тази тема, като се опитаха да не я питат директно дали и тя е използвала такива инжекции. "Какво мисиш за инжекциите на Галена?", от далече я почнаха те. "Май всички си ги слагат... Те не, че са на Галена... Аз също съм ги пробвала. И постоянно трябва да пиеш вода, да не забравяш, защото иначе става опасно", обобщи темата и отговори може би на въпроса как е отслабнала и тя всъщност.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Непрежалимата певица на Митко Димитров-Пайнера се включи на лайв в Инстаграм и даде отговори и на други въпроси. В момента тя е в Букурещ, където ще записва новата си песен в студиото на Кости. Тя обясни пред аудиторията си също, че засега не иска да прави участия, тъй като обмисля тотална промяна в представянето си на сцената. Тя е категорична, че вече ще избягва плейбека и демодираните клубни изяви. "Ще направя участие, но истински лайв, с жива музика и музиканти, другото вече ми е скучно и безинтересно", заяви Андреа, а на намеците на зложелателите, че не може да пее, тя отвърна: "Мога да пея, все пак съм учила народно пеене". В този миг инстаграмци я подканиха да изпее нещо на живо, но бившата пайнерка така и не запя което и да е парче лайв, пише HotNews. 
 

Още по темата

Коментари

4 ....
  19 септември 2022 | 00:52 отговор
 

Тя неузнаваема направо, ужасТ

 
3 Бивш от МВР
  18 септември 2022 | 14:29 отговор
 

ЛИЛИЯ СТАМЕНОВА , ЖЕНА, ЧЕ НЕ ТИ ЛИ СЕ ИСКА ДА РАЗЦЕПИШ С МАЧЕТЕ НЯКОЯ ГНУСНА И МАЗНА МАНГАЛКА ИЛИ ГНУСЕН И МАЗЕН МАНГАЛ, ЧЕ НА САЗДЪРМА ДА СТАНАТ.

 
 
Бивш от МВР
18 септември 2022 | 14:33

ЛИЛИЯ СТАМЕНОВА , ЧЕ МОМИЧЕ, ЧЕ АЛКОХОЛА И ДРОГАТА ПОНЯКОГА ДА ТЕ ПРАВЯТ БЕЗСМЪРТЕН НО НАКРАЯ СЕ ОКЗАВАШ СМЪРТЕН.

 
Бивш от МВР
18 септември 2022 | 14:35

Hubo Bosss - Heaven

 
Бивш от МВР
18 септември 2022 | 14:37

ЛИЛИЯ СТАМЕНОВА , ЖЕНА, ЧЕ НЕ ТИ ЛИ СЕ ИСКА ДА РАЗЦЕПИШ С МАЧЕТЕ НЯКОЯ ГНУСНА И МАЗНА СВИНЯ ЖЕНА ИЛИ ГНУСЕН И МАЗЕН СВИНЯ МЪЖ, ЧЕ НА САЗДЪРМА ДА СТАНАТ, ЧЕ НЕЗАВИСИМО ОТ ТЕХНИО РОД, ЕТНОС И ТАКА НАТАТЪК.

 
Бивш от МВР
18 септември 2022 | 14:39

Hubo Bosss - She Was Crying

2
  18 септември 2022 | 14:20 отговор
 

Петков на 01.06.2015 при 12:30 Ето я хубавицата Надка ...

 
 
18 септември 2022 | 14:21

В.Н.И.М.А.Н.И.Е: Тези мошеници мамят и тормозят хора ...2021/10/17 › внимание-тези-моше... 17.10.2021 г. — П.о.л.и.н.а С.т.а.н.ч.е.в.а Х.а.м.и.д и Н.а.д.е.ж.д.а Д.о.й.ч.е.в.а. 0. Споделете. - ----. За п.р.е.с.т.ъ.п.н.а г.р.у.па., която върлува в София, сигнализират читатели ... ........................................................................................................................ надежда дойчева - НЕ СЪМ МНОГО ГРОЗЕН МАНГАСАР, ЧЕ ПОГЛЕДНИ МЕ ЧРЕЗ ГУГЪЛ ТЪРСАЧО МИ.

 
Бивш от МВР
18 септември 2022 | 14:22

ЛИЛИЯ СТАМЕНОВА --- Г-ЖА, ЧЕ Я КАТО ДЕТЕ БЕХ С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО И МНОГО МИ СЕ ПОДИГРАВАХА У УЧИЛИЩЕ.

 
Бивш от МВР
18 септември 2022 | 14:24

ЛИЛИЯ СТАМЕНОВА, ЧЕ ДРУГАРКО СТАМЕНОВА, ЧЕ ПОНЕЖЕ НАДНОРМЕНОТО ТЕГЛО ИЛИ ДЕБЕЛИО ПРОВОКИРАТ, ЧЕ ДРУГИТЕ ИЛИ ОКОЛНИТЕ.

1 Бивш от МВР
  18 септември 2022 | 14:19 отговор
 

ЗА ДА СТОПИШ КИЛОГРАМИ МАЙКАТА МУ Е САМО ГЛАД.

 
 
18 септември 2022 | 14:20

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска

Добави Коментар

Най-четени