Автор
Весела Георгиева

Българското Барби не се спира! Пак си увеличава устните

Рекордна 30-а вливка хиалурон вкара в устните си "българското Барби" - Андреа Иванова. Притежателката на най-големите устни в света ударно продължава да се "подобрява", за да прилича досущ на най-известната кукла в света.

Близо 40 000 лв. вече е похарчила уникалната Андреа, която е студентка. Това разкри пред "България днес" пищната бургазлийка, която е на крачка да се дипломира със специалност "Немска педагогика" в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

View post on Instagram
 

След като положи доста усилия да заприлича на прочутата кукла, притежателката на най-големите устни в света и огромен силиконов бюст се съсредоточи върху формата на лицето - удължи си брадичката, направи си и нови скули.

"Правя го с хиалуронови филъри, както и устните, само че тук, на скулите, филърът е по-твърд. Подчертава ги и ги уголемява. В клиниката ги оформям по мое виждане. Изглежда все едно имаш имплант и е по-скъп. Но ми направиха отстъпка за процедурата, защото съм редовен клиент", разказва моделът.

View post on Instagram
 


"Вече измина повече от една година, откакто си сложих последния. Със сигурност ще има още и то ще бъде с рекордни кубици", обясни още БГ Барбито, която очаква до дни екип на известно шоу предаване в Испания да дойде на крака у нас, за да я заснеме.

От известно време Андреа поддържа свой профил в сайт за възрастни, където срещу определена сума пари последователите й можели да видят интересни лични видеа и снимки.