Андреа отново се намира в окото на бурята, след като сподели снимка в Инстаграм, която събуди безброй реакции от разтревожените ѝ фенове. На кадъра певицата е с превръзка на ръката и има белези, заради които много от последователите ѝ заключиха, че може би се е опитала да посегне на живота си, като си е прерязала вените. И ако това е истина, съвсем логично е, че може би причината се крие в твърде болезнената ѝ раздяла с Кубрат Пулев.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че двамата бяха заедно цели 13 г., а наскоро Андреа направи шокиращи разкрития за унизителния начин, по който Кобрата се е държал с нея. Изневерите му не били една или две, той е имал връзки зад гърба на половинката си, докато я е умолявал да му роди дете.

View post on Instagram
 

Допреди часове Андреа отказваше да коментира слуховете, че е направила опит да си пререже вените, но ето че многобройните реакции я подтикнаха да сложи край на мълчанието. Тя публикува на стори в Инстаграм въпрос на почитател, който гласи дали наистина е целяла да посегне на живота си и отговор към него. Фолкдивата напълно отрече това да е истина и е категорична, че според вярванията ѝ, самоубийството е най-големият грях.

Четете още: Шарън Стоун: Удари ме мълния в собствения ми дом!