Вярвате или не, Андреа и бившият ѝ любим - Кубрат Пулев, отново са заедно. Фолкдивата, която си изплака очите по българския боксьор, ще бъде неотлъчно до него по време на най-важния мач в кариерата му. Тя замина за английската столица заедно с Кубрат и брат му Тервел, пише "България днес".

Кобрата ще се изправи срещу световния шампион Антъни Джошуа на боксовия ринг за световната титла в тежка категория тази събота, 12 декември, в Лондон. Битката ще се проведе в "Арена Уембли", като сред едва 1000-те зрители за Кобрата ще вика и Андреа.

View post on Instagram
 


Нещо повече - певицата ще е до Пулев по време на целия му престой в Лондон.

Гласовитата блондинка лично издаде новината, като качи в стори в инстаграм кратко клипче от самолета с думите: "Тръгваме".

View post on Instagram
 


При кацането на британска земя на тримата, както и на останалите членове от екипа на Пулев, бяха направени тестове за коронавируса, чиито резултати се оказаха отрицателни. Пулев и компания избраха да се настанят в близост до "Арена Уембли", където ще са и тренировките му преди големия мач.

До петък Кобрата няма да има право да напуска стаята си за друго освен за тренировки. Безспорен обаче е фактът, че там няма да му е никък скучно, тъй като компания там ще му прави не кой да е, а самата Андреа.

До момента изпълнителката не е присъствала на нито един мач на Кубрат извън България. Край ринга бе забелязана само на двубоите му в "Арена Армеец". Но пропусна предишния му сблъсък за световната титла с Владимир Кличко през 2014-а. Неведнъж тя е признавала, че изживява тежко мачовете му и затова предочитала да ги гледа у дома.

Двамата имаха 13-годишна връзка, която премина през редица трудности и обрати в последните години. А дали отново ще заживеят под един покрив, очакваме скоро да разберем.

View post on Instagram
 

Четете още: Андреа и Кобрата отново заедно

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.