Дали някой ден ще видят любимата си звездна двойка отново заедно, е въпрос, който вълнува не един или двама фенове на Андреа и бившия ѝ възлюбен Кубрат Пулев. Е, сега вече могат да си отдъхнат, защото любимците им най-сетне се събраха..., макар и само за малко, а може би и за по-дълго...?

След тежка раздяла и продължителна медийна гюрултия, която фолкдивата не спря да вдига заради изневерите на Кобрата, днес двамата застанаха един до друг и изглеждат по-красиви и влюбени от всякога.

View post on Instagram
 


Повод за събирането им обаче, за разочарование на едни и за радост за други, се оказа реклама на марков алкохол. Това стана ясно, след като самата Андреа сподели на профила си в Инстаграм част от визиите за рекламната кампания.

Кадрите са заснети в царския дворец „Врана”, а на един от фотосите Андреа е обгърнала Кубрат през рамо и е добавила многозначителен текст: „Водката, която сплотява...”.

View post on Instagram
 

Посланието ѝ към друга снимка пък гласи: „За хората и моментите, които са създадени да бъдат специални”. Интересното е, че фотосесията е осъществена броени дни преди мача на българския боксьор срещу британеца Антъни Джошуа за световните титли в тежка категория, която ще се състои през декември.

Появата на кадрите веднага разбуни духовете сред последователите на изпълнителката и те напълно обяснимо я попитаха дали пък двамата не са се събрали и в реалността.

Това се питаме и ние, но дори и да не знаем отговора на въпроса днес, със сигурност скоро ще го разберем.

Четете още: Мария Силвестър разказа за новия си - какво е да си със 17 години по-млад мъж