Анджелина Джоли е еталонът за красива жена, на която сме свикнали да се възхищаваме. Но времето не прощава на никого и годините, рано или късно, се отразяват на лицата, дори и на най-прелестните. В момента актрисата преминава през труден житейски период, а в същото време е всекидневно ангажирана с премиерата на втората част на хитовия филм „Господарка на злото“, в който играе главна роля. През последните дни появите ѝ на червения килим са топ новина, тъй като всяка вечер тя, както и останалата част от екипа, представя лентата пред различна публика.

Снощи не бе по-различно, но снимките, които ще видите, са някак озадачаващи. Поредната премиера се състоя в Лондон, а Анджелина отново заблестя на червения килим с характерната за нея грациозност. И докато събираше възхитените погледи на феновете, някои от фотографите решиха да се приближат до нея и да заснемат лицето ѝ. От събитието има няколко снимки в крупен план, които определено отразяват нелекото всекидневие на актрисата. На лицето ѝ е изписана умора, която сякаш ѝ е прибавила някоя-друга година отгоре. Разбира се, голямо влияние върху вида ѝ оказват и здравословните проблеми, от които Анджелина страда, както и разводът с Брад Пит, който продължи цяла вечност.



В момента 44-годишната актриса е по-слаба от всякога, което също неминуемо състарява лицето ѝ. И въпреки че разполага с неограничени възможности и цяла банда гримьори, Анджи изглежда по-възрастна, отколкото би трябвало за нейната възраст.



В понеделник вечер красавицата присъстваше на премиерата на филма в Рим, където застана рамо до рамо с Мишел Пфайфър на червения килим. Фотографите не пропуснаха да заснемат двете емблематични актриси заедно и от кадрите се вижда, че те изглеждат като връстнички, макар Мишел да води Анджелина със 17 години.



И все пак, въпреки уморения вид и бръчките, бившата г-жа Пит не спира да възхищава света с красотата си.

Четете още: Вижте за кого ще се омъжи дъщерята на Цеци Красимирова