Автор
Ева Лъчезарова

Анджелина изневерявала на Брад с учител?

Тази седмица сп. In Touch излиза с ексклузивна корица, на която обявява ексклузивно, че Анджелина Джоли е имала връзка с учител, който й е помагал при заснемането на филма Salt.

Неговата специалност била правоговор.

Жълтото издание твърди, че има тази информация от достоверен източник – бившата служителка на Waldorf-Astoria – Анна Ковалски. Брад и Анджелина доста често са отсядали в този хотел и Анна твърди, че е виждала Анджи често да се усамотява с висок мъж с черна коса.

Служителката твърди още, че изневярата на Джоли се е развила през лятото, когато тя била отседнала сама в хотела. Докато актрисата се виждала с учителя си бодигардът й пазел пред вратата. Анна била уволнена през декември от хотела, тъй като не могла да се оттегли от етажа на Анджелина и Брад, преди той да бъде затворен напълно за посещение на доктор.

Ковалски твърди, че е видяла със собствените си очи доказателства за изневярата на Анджи. Служителката влязла в стаята на актрисата след посещение на учителя и ето какво видяла: „Стаята изглеждаше така, сякаш в нея е паднала бомба. Цялата баня беше във вода, имаше доста празни шишета от водка навсякъде. Всяка кърпа беше използвана. Имаше повече от дузина орхидеи навсякъде из стаята и дори във ваната, където видях и свещи. Спалнята беше застлана с черни чаршафи и върху нея имаше секс играчки.”