Осезаемата разлика във възрастта на Димитър Рачков и приятелката му Анита Димитрова вече започва да оказва своето влияние. Двамата са заедно от година и половина, но както е тръгнало, може и да не се задържат още дълго. Отлично осведомени източници издават, че на сексапилната блондинка вече й е доскучало да бъде само с актьора и е започнала да се оглежда за други мъже.

Анита е едва на 22 години, докато Рачков гони 50-те и може да мине за неин баща. Възрастовата им разлика пролича съвсем ясно на рождения ден на плеймейтката преди два месеца. До младите приятелки на блондинката актьорът изглеждаше като даскал сред клас от непослушни ученици. Анита е само със 7 години по-възрастна от сина на комика – Димитър-младши, и това започва доста да се усеща.

Говори се, че хубавицата харесвала у настоящия си приятел най-вече материалното му състояние. Все пак той е сред най-заможните родни актьори, а и не пестял средства, за да я глези. Запознати твърдят, че Рачков пръскал по силиконката 20 бона месечно – осигурявал й дизайнерски чанти, обувки и дрехи за хиляди левове.

Освен всичко изброено, Митко се е погрижил да живее с Анита в истински палат. Те делят един покрив в затворения комплекс „Маунтин Вю Вилидж”, намиращ се край езерото Панчарево. Плеймейтката се шири в просторна къща по американски стандарт, разположена на близо 300 квадрата и струваща около 400 бона. Имотът бил обзаведен по последна мода и дори разполагал с басейн, където Димитрова събирала тен в топлите слънчеви дни.

Осигурявайки на Анита лукс и комфорт, Рачков се надявал да я задържи до себе си, но уви – явно това не било достатъчно за нея. Хора от обкръжението на хубавицата твърдят, че междувременно тя е завъдила любовник – 25-годишен левент, с когото имала кратка връзка преди години. Неотдавна те се засекли случайно в обща компания и отново започнали да поддържат отношения – предимно сексуални. Димитрова споделила със свои близки, че младото лъвче било доста по-енергично от актьора, който все се чувствал уморен и не можел да смогне на нейното темпо.

В началото блондинката уж се опитвала да държи любовника си в тайна, но направила глупостта да си развърже езика пред приятелки. От този момент нататък мълвата се разнесла и даже стигнала до ушите на Рачков. Заслепен от страстта си към Анита обаче, той не поярвал и решил, че хората му завиждат и иска да саботират връзката му, писа Уикенд.

Преди няколко месеца се заговри, че силиконката е бременна от актьора, но тя опроверга тези слухове. Димитрова все още не се чувствала готова да дундурка бебе. Актьорът пък има син в тийнейджърска възраст от сценаристката Христина Апостолова.

„Ако ми е писано да имам още едно дете, то рано или късно това ще се случи!”, разсъждавал Рачков.