Азис бесен - дъщеря му иска силикон, ето къде!

28 юни 2021 | 11:14
10415
4
снимки: Instagram
4

Азис може да е един от най-скандалните изпълнители в историята, но това съвсем не му пречи да бъде баща за пример и да предпазва дъщеря си от светлините на прожекторите. Факт е, че малкото му момиченце вече е пораснала млада дама и е навлязла в тийнейджърска възраст, когато децата имат голямо желание за всякакви експерименти с външния си вид. По непотвърдени слухове суетата не е подминала и наследницата на ромския славей.

 

Оказа се, че за 15-ия си рожден ден Рая поискала да се сдобие със силиконови гърди, въпреки че родителите ѝ са направили всичко възможно да расте в спокойна среда и да не се поддава на влиянието на шоубизнеса. И макар Азис да е известен с безбройните хирургически интервенции, които е претърпял за увеличаване на интимните си части, коригиране на ушите и какво ли още не, той е твърдо против дъщеря му да посяга към силикона. Всъщност, певецът има доста по-големи планове и амбиции за Рая и мечтата му била тя да е първия член на семейството, завършил висше и вече правил проучване за чуждестранни университети, където тя да продължи образованието си, след като завърши гимназия. 

По всичко личи, че Азис не желае неговата Рая да тръгва по пътя на шоубизнеса, не и със силиконови гърди. Истински татко, който е загрижен за бъдещето на момичето си. 

Четете още: Симона Пейчева зарязала Ненчо Балабанов, заради бивше гадже милионер?

 


Още по темата

Коментари

4 Иван
  30 юни 2021 | 07:21 отговор
 

Прост, народ Скапана държава!!!!

 
3
  28 юни 2021 | 17:58 отговор
 

 
2 СИМО
  28 юни 2021 | 14:45 отговор
 

АЗИС Е ЦИГАНИН. ТОЙ САМ КАЗВА ЧЕ Е ЦИГАНИН. ИНТЕГРИРАН ЦИГАНИ! БРАВО НА АЗИС! АКО ВСИЧКИ ЦИГАНИ БЯХА КАТО НЕГО ДА НИ ВЕСЕЛЯТ, НЕ ВИЖДАМ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГЛЕДАМЕ НА ТЯХ КАТО ХОРА БЕЗ КАТЕГОРИЯ В ЖИВОТА. БРАВО АзИС! ЍОТ МЕН МОЖЕ ДА ПОЛУЧИШ МЪЖКАТА МИ НАДАРЕНОСТ, ДА И ПОДЕЙСТВАШ КАТО ОМЕКОТИТЕЛ.

 
1 СЕРЕИГЕЙ
  28 юни 2021 | 14:38 отговор
 

ДА ЗАВЪРШИ В КРЕМЪЛ,КАТО ДРУГИТЕ ЦИГАНИСТИ

 

Добави Коментар

Най-четени