Азис избухна с признание, ето защо облече рокля

15 май 2021 | 14:46
2989
3
снимки: Instagram
3

Азис е известен не само с божествения си глас и харизма, но и с непоклатимия си характер. Той е различен още от самото начало на кариерата си и ще бъде такъв до края. Това показва певецът с поведението си и с начина, по който изглежда, а знаем, че само той умее да провокира. Дори и когато е с мъжко облекло, светът отново е скандализиран.

Ромският славей също така е от артиститие, които поддържат изключително топла връзка с феновете си, благодарение на социалните мрежи. Затова той използва трибуната на Инстаграм, за да даде обяснение по повод най-новия си видеоклип. И въпреки че песента вече има почти 800 хил. гледания само за ден и певецът получава безброй похвали за нея, той все пак реши да отговори на въпроса защо е решил да заснеме видеото, облечен в рокля. След като преди години се отрече от дамските дрехи и промени стила си на обличане изцяло. Вижте какво сподели самият той:

"Защо с рокля ли? Защото АЗ така съм преценил! Ако не ви харесва,гледайте онези, които носят панталони.Е да де, ама не докосват душите както АЗ... Знам! Тогава нямате избоор! А за всички, на които не им пука как съм облечен-Обичам ви хора! Радвайте се на песента ми и бъдете със западен начин на мислене, както се вижда от гледанията на песента! Рокли или панталон, няма никакво значение.Единствено музиката, която правя е важна и тя остава в историята на българската култура десетки години вече! Кой друг може да се похвали с това?!"

Четете още: Лео взриви мрежата с тези думи за смъртта на Миро

Още по темата

Коментари

3 Откровенията на
  16 май 2021 | 08:10 отговор
 

Манго Джери

 
2 UIL
  16 май 2021 | 06:45 отговор
 

ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЗИ МАНГАЛ? кАТО ИСКА ДА БЪДЕ С РОКЛЯ ДА ОТИДЕ ПРИ СОРОС И ДА ПРАВИ СЕКС С НЕГО! оПРОСТАЧИХТЕ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ С НЕГО И ОСТАНАЛАТА ЧАЛГАДЖИЙСКА ПАПЛАЧ!

 
1 ХХХ
  15 май 2021 | 19:30 отговор
 

САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

 

Добави Коментар

Най-четени