Автор
Христина Кирилова

Андреа изплаши феновете: Имала рак, оперирали я в Турция

Андреа, която през последните години споделя, че минава през труден житейски период, ужаси феновете след шокиращо признание, което сподели в мрежата. Фолкдивата отнесе немалко критики за външния си вид, като мнозина я обвиняваха, че прекалява с разкрасяващите филтри в Инстаграм, а повод за тежката ѝ изповед бяха отново няколко негативни коментара под една от последните ѝ снимки.

Известно е, че Андреа обича да показва тялото си, дори когато то не е съвършено и този случай е такъв. Преди дни тя публикува кадър, на който се вижда белег на корема ѝ, но много от последователите ѝ решиха, че това е просто окосмяване. Явно Андреа, колкото и да не обръща внимание на хапливите коментари, все пак е приела точно тези тежко и реши да затвори устите на недоброжелателите, като сподели следното:

View post on Instagram
 

"Това, което наричате косми е белег от рак, който се наложи да оперирам миналата година, благодарение на най-добрия хирург в Турция. И тази новина старателно криех от феновете си дълго време, дори и от близките си в това число семейството ми и Кубрат. Така, че ви пожелавам никога да не ви се случва".

Макар феновете ѝ да знаят много за личния ѝ живот, очевидно има и още толкова много, което остава скрито. В момента фолкдивата е на о-в Миконос, който е доста популярна дестинация сред звездите това лято и изглежда, че е оставила неприятностите зад гърба си и се е отдала на морски забавления.

View post on Instagram
 

Четете още: Май наистина е имало бой: Тита си показа счупените пръсти (снимка)