Автор
Woman.bg

Бащата на Кевин Спейси бил нацист, който злоупотребявал сексуално със сина си

Вчера Холивуд бе разтресен от поредния скандал, този път бе замесено името на Кевин Спейси, който призна, че е гей, след като актьорът Антъни Рап го обвини в сексуално посегателство.

Днес вече е ясно, че супер успешният сериал, в който Спейси участва в момента "House of Cards" ще бъде спрян след шестия му сезон, който се снима в момента.

Оказва се, че както при Харви Уийнстийн, хора в индустрията отдавна са знаели за интереса на Спейси към по-млади мъже. През 2015 г. дори се появи анонимно писмо, от човек който твърди, че е от екипа на "House of Cards" и който обвини Спейси, че често кани свои млади колеги в караваната си на снимачната площадка.

Гей обществото в Холивуд побърза да обвини актьора, че използвал публичното си обявяване на това, че е гей като параван, който да прикрие обвинението в сексуално насилие. "Не си спомняш инцидент отпреди 30 години? Кевин, както при Харви, всички знаем за теб - надявам се, че още мъже ще си признаят" - написа актрисата и водещ Роузи О'Донъл в Туитър.



Актьорът Закари Куинто, известен с изпълнението си на Спок в "Стар Трек", разкритикува Спейси по друг начин. Закари, който е един от най-отявлените хомосексуалисти в Холивуд, заяви "за мен е много тъжен начинът, по който Кевин Спейси реши да разкрие своите сексуални наклонности. Той не ги заяви гордо в контекста на множеството си награди и постижения, за да вдъхнови хилядите деца с различни от хетеросексуалните наклонности, които непрекъснато срещат трудности, а като добре премислена манипулация, с която да отклони вниманието от едно много сериозно обвинение".

В свое изявление в Туитър самият Спейси се извини на Антъни Рап, като сподели, че не си спомня за този инцидент, който се е случил преди 30 години. Актьорът, който е носител на две награди "Оскар" допълни, че обвинението му е дало куража да се замисли над "други неща" от собствения му живот и за пръв път да признае пред обществото, че е гей.

По-големият му брат Рандал Фоулър (Спейси всъщност е второто име на Кевин, а истинската му фамилия е Фоулър), разкри какви са тези "други неща" и по всичко личи, че актьорът е имал доста тежко детство. Рандал сподели с медиите, че самият той е бил насилван сексуално от баща им, а майка им през цялото време е знаела какво се случва в дома им.



Рандал, който се препитава като имитатор на Род Стюарт и шофьор на лимузина, допълни че баща им Томас бил толкова отвратителен човек, че той така и не се решил да има деца, за да не наследят те "гените на сексуалния хищник".

Фаулър описва брат си като "празен съд" и като човек, който никога не е имал истинска връзка с никого, освен с майка си. "И двамата нямахме шанс, израствайки с двама толкова повредени родители. Аз преминах през 3 брака и 40 връзки"

Баща им Томас Фаулър, който има три деца Рандал, Кевин и Джулия, се присъединил към американската нацистка партия, когато синовете му били малки. Той оформил мустаците си, така че да прилича на Адолф Хитлер и често изнасилвал най-голямото си дете - Рандал.

Томас редовно биел Джулия, която избягала от дома им, когато навършила 18 г. В къщата не били допускани гости, за да не станат свидетели на стените на офиса на бащата, които били облепени със снимки на голи мъже и жени.

Докато Рандал бил жертва на сексуален тормоз, Кевин се опитвал да разсее семейството с различни имитации на различни личности и игнорирал насилието, но което ставал свидетел ежедневно. Той буквално изключил чувствата си. По-големият му брат заплашил баща им, че ако посегне на Спейси той ще каже на майка им. Фаулър допълни, че двамата с Кевин били много близки като малки, защото нямали много приятели.



Единственото нещо, което спряло Рандал да сложи край на живота си, бил фактът, че нямало кой да се грижи за по-малкия му брат. Години по-късно майката на Спейси написала писмо до трите си деца, в което не се извинявала за поведението на съпруга си, а обяснявала, че той също имал тежко детство, което довело до непростимото му поведение. Томас Фаулър починал на 68 г., а след смъртта му Кевин Спейси станал особено близък с майка си, която пък си отишла от този свят през 2003 г.

В момента актьорът е обвинен публично в две сексуални посегателства и сам признава, че има още "истории" за него, които вероятно също ще станат достояние на широката публика.