Автор
Woman.bg

Беквокалистът на Лили Иванова срази протежето на Ивана

В депресия изпадна италианката от „Гласът на България“, след като Графа я изгони от отбора си точно преди финалите. Решението на треньора да се раздели с красивата Джулия не просто я разстрои, а я вкара в екзистенциална криза. „За мен това участие беше всичко! Страхувам се от бъдещето! Какво ме чака? Не знам!“, отчаяно простена тя, а по бузите й рукнаха реки от сълзи.

За да участва в музикалното риалити, Джулия пристигна специално от родния си град Мантова и се включи в надпреварата по съвет на миналогодишния претендент на приза, Кирил Хаджиев - Тино, с когото се запознала онлайн. Въпреки че Иван Лечев я похвали за страстното й изпълнение, а Михаела - за добре поставения глас, Графа реши да я отстрани.

Към финалите той продължава с рокаждията Иван, ромската перла Йоана и беквокалиста на Лили Иванова - Александър, които оцеляха в нокаутите. Протежето на Ивана в "Гласът на България" - 26-годишната пловдивчанка Венета Цонева също напусна шоуто миналата вечер. Младата изпълнителка, която работи като беквокалистка при фолк звездата, беше сред най-емоционалните участнички във формата този сезон.

Тя се надяваше, че ще успее да стигне до самия край на шоуто, но, уви, късметът не беше на нейна страна.„Доста съм развълнуван, защото отборът ми е много силен“, коментира Графа, който се раздели с пет от талантите си и призна, че за първи път, откакто е треньор в „Гласът на България“, му е толкова трудно да избере между изпълнителите си.

Четете още: Симона Загорова се събра с гаджето