Автор
Весела Георгиева

Бившата на Илон Мъск е бременна? Но кой е бащата?

33-годишната изпълнителка Клер Буше или по-известна като Граймс публикува любопитна снимка в Инстаграм – с наедряло коремче, което накара нейните последователи да смятат, че изпълнителкатаотново е бременна.

"Кралицата е бременна", написа фен на певицата към кадъра, като коментарът му получи стотици харесвания.

View post on Instagram
 

Снимката напомня за бременността на Граймс с първото ѝ дете - X Æ A-Xii, което тя има от бившия си партньор Илон Мъск.

View post on Instagram
 

Граймс не е отговорила на нито един от въпросите към нея в социалната мрежа, а представителите на певицата не са отговорили на запитването на Page Six дали наистина очаква бебе.

Граймс и 50-годишният Мъск посрещнаха появата на бял свят на момченцето си през май 2020 г., след като излизаха в продължение на две години. През септември 2021 г. основателят на SpaceX ексклузивно потвърди пред Page Six, че двамата са се разделили.

"Ние сме полуразделени, но все пак се обичаме - виждаме се често и сме в страхотни отношения. Най-вече работата ми в SpaceX и Tesla изисква от мен да бъда предимно в Тексас или да пътувам в чужбина, а нейната е предимно в Лос Анджелис", коментира тогава Мъск.

Въпреки че Граймс и Мъск вече не са двойка, това не попречи на феновете да се запитат дали технологичният магнат не е баща и на "новото" бебе на Граймс.

Много е вероятно обаче снимката да е просто част от нов музикален проект, коментират фенове. Още повече, че Граймс сподели нова снимка и попита феновете коя от тях ще бъде корицата на новия ѝ албум...