За никого не е тайна, че от доста време насам Мария Илиева отглежда първородния си син сама. Малко след като Александър се появи на бял свят, певицата и бащата на детето, Георги Михайлов, се разделиха. Продължително време в медиите се носеше мълвата, че Мария не е в никак добри отношения със семейството на бившия си любим, включително и с него. Но сега явно всичко това е в миналото.

В момента малкият Александър е при баща си за известно време и предстои да прекара мигове с по-малката си сестричка. Припомняме ви, че точно преди година Георги сключи брак с новата си любима, Владислава, от която вече има и момиченце. Сега те са заедно на морето и Александър е част от компанията.

View post on Instagram
 

Изглежда, че Мария Илиева няма нищо против синът ѝ да прекарва време и с татко си, въпреки че двамата вече не са заедно. Тя осъзнава, че за израстването на един човек е важна не само майката, но и връзката с бащата.

Самата певица призна преди известно време, че не е планувала да бъде самотен родител, а просто отношенията ѝ с Георги не потръгнали, както са очаквали двамата. Трябва да отбележим и че младокът е единственият мъж, с когото Мария Илиева се е появявала публично през последните години.

View post on Instagram
 


Четете още: Ох! Никол Шерцингер разгорещи социалните мрежи със секси танц (видео)