Една от любимите ни представителки на родния шоубизнес, Мария Илиева, винаги е показвала вдъхновяващ стил и щедра усмивка, заради което не спираме да следим всичко, което споделя тя в социалните мрежи. А последният кадър, който можете да видите в Инстаграм профила ѝ олицетворява истинското щастие и радостта от пролетта.

На него певицата е облечена в невероятна изискана рокля с флорални мотиви, а до нея е най-любимият ѝ мъж - синът ѝ Александър. Това съвсем не е единственият път, в който Мария гордо показва малкото си момче. По всичко личи, че тя е една много щастлива майка и несъмнено красива и стилна жена. За последните 24 часа снимката е натрупала близо 6 хиляди харесвания и цял куп поздравления в коментарите.

View post on Instagram
 

Не бихме могли да пропуснем и тоалета на Александър - дънки, бяла риза и бели спортни обувки. Изглежда като истински джентълмен!

Въпреки че отглежда сина си сама, Мария Илиева изглежда така, сякаш винаги сияе от щастие. Самата тя споделя, че не е очаквала да бъде самотна майка, а още по-любопитното е, че не би насърчила Алекс да се занимава с музика, когато порасне един ден. Но какво всъщност ще се случи, само времето ще покаже.

View post on Instagram
 

Четете още: Еха, Галя разкри дали с Миро са били гаджета