Бившият на Мария Илиева ѝ взе сина

10 август 2020 | 14:57
10468
6
снимки: Instagram
6

За никого не е тайна, че от доста време насам Мария Илиева отглежда първородния си син сама. Малко след като Александър се появи на бял свят, певицата и бащата на детето, Георги Михайлов, се разделиха. Продължително време в медиите се носеше мълвата, че Мария не е в никак добри отношения със семейството на бившия си любим, включително и с него. Но сега явно всичко това е в миналото.

В момента малкият Александър е при баща си за известно време и предстои да прекара мигове с по-малката си сестричка. Припомняме ви, че точно преди година Георги сключи брак с новата си любима, Владислава, от която вече има и момиченце. Сега те са заедно на морето и Александър е част от компанията.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alexander #happymom #motherson #happinessoverload #purelove #fun #diva #celebratinglife

A post shared by (@maria_ilieva_official) on

Изглежда, че Мария Илиева няма нищо против синът ѝ да прекарва време и с татко си, въпреки че двамата вече не са заедно. Тя осъзнава, че за израстването на един човек е важна не само майката, но и връзката с бащата.

Самата певица призна преди известно време, че не е планувала да бъде самотен родител, а просто отношенията ѝ с Георги не потръгнали, както са очаквали двамата. Трябва да отбележим и че младокът е единственият мъж, с когото Мария Илиева се е появявала публично през последните години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miami vibes 2020 #besttime #love #happinesiseverywhere #myboy #Alexander

A post shared by (@maria_ilieva_official) on


Четете още: Ох! Никол Шерцингер разгорещи социалните мрежи със секси танц (видео)

Още по темата

Коментари

6 Иван
  11 август 2020 | 19:09 отговор
 

Сега разбирам напълно колко съм бил щастлив с моите родители. Ако имах за майка такъв алигатор като Мария Илиева, да съм се самоубил десет пъти.

 
5 илия
  11 август 2020 | 07:47 отговор
 

синът и 100% щестане п-у-т-ь-о мамин

 
4 мария
  11 август 2020 | 04:00 отговор
 

ДА,ГРОЗНО ЗАГЛАВИЕ , НО СЕ УСЕТИХ НА МИГА . МАРИЯ Е УМНА МАЙКА И ДЕТЕТО Й ЩЕ РАСТЕ С ДВАМАТА СИ РОДИТЕЛИ. НЕКА ДА БЪДАТ И ЩАСТЛИВИ !

 
3
  10 август 2020 | 21:38 отговор
 

БРАВО НА МАРИЯ, ТАРИКАТКА Е!

 
2 Тъпо заглавие
  10 август 2020 | 17:25 отговор
 

 
1 Отвратително подвеждащо заглавие
  10 август 2020 | 15:35 отговор
 

Стигнахте дъното

 

Добави Коментар

Най-четени